Kredia deri në rrogë

Ju mungojnë mjetet financiare deri në pagën tjetër? Mos u brengosni! Tigo Fajnans miraton kredi të shpejtë në para të gatshme nga 2,000 deri në 200,000 me kushtet më të favorshme për vetëm disa minuta

 

Zgjidhje për të gjitha shpenzimet e paparashikuara

Dhe ka edhe 15 ditë deri në pagën tjetër

Kredi nga 2.000 deri në 200.000 denarë

Për të gjitha nevojat tuaja të mëdha dhe të vogla

Përgjigja ndaj aplikacionit për 30 sekonda

I merrni paratë në afatin më të shkurtër të mundshëm!

 

A keni vështirësi të përkohshme financiare? Mendoni nëse është më mirë për të pritur derisa të kurseni mjaftueshëm, të ndani vazhdimisht nga paga juaj apo të merrni një kredi? Situatat në të cilat mund të gjendeni ju mund të jenë të ndryshme. Ndonjëherë rastet financiare emergjente apo të paparashikuara nuk mund të presin derisa të merrni pagën tuaj të ardhshme dhe duhet menjëherë të mbulohen.

Të gjithë ne jemi gjetur në një situatë kur paga jonë nuk ka qenë e mjaftueshme për të mbuluar të gjitha shpenzimet e papritura, të cilat na ndodhin jo rrallëherë. Në Tigo Fajnans mund të aplikoni për një shumë në kuadrin e shumës minimale dhe maksimale. Ne ofrojmë qasje në një kredi të shpejtë pa garantues (zhirantë) nga 2,000 deri në 200,000 denarë. A do t’ju miratohet kjo kredi apo jo, varet nga përmbushja e kritereve për shumën që ju dëshironi për të marrë hua dhe historisë suaj kreditore.

 
 

Dëshmi nga klientët e kënaqur

 

ikolla N.

 

Erdhi dhe ai muaj i vitit kur është koha e regjistrimit të makinës sime. Të shpeshtën këtë shpenzim e kam të planifikuar, por këtë muaj jam përballur me vështirësi të tjera të cilat shpenzuan kursimet e mia. Data e marrjes së pagës sime dukej si shumë e largët, dhe regjistrimi i automjetit nuk mund të priste. U drejtova në Tigo. Aplikova për një kredi nëpërmjet telefonit tim celular. Ishte vërtet e lehtë dhe e shpejtë. Unë u njoftova menjëherë se aplikimi im ishte miratuar. Paratë shpejt u transferuan në llogarinë time dhe që të nesërmen e regjistrova makinën time! Tigo u tregua si një mik i vërtetë në momentet e mia më të nevojshme.

Darko S.

 

Me të dashurën time gjithmonë kemi ëndërruar për një vizitë në një destinacion ekzotik për muajin tonë të mjaltit. Për fat të keq, me gjithë shpenzimet që kemi pasur në lidhje me martesën dhe mobilimin e banesës kjo ëndërr dukej e largët, pasi megjithatë na mungonin paratë dhe unë doja t’ia plotësoj këtë dëshirë bashkëshortes sime të ardhshme. E dija se ky udhëtim do të mbetet përgjithmonë i gdhendur në kujtimet tona. Shoku im, i cili tashmë kishte marrë një kredi të Tigos, më propozoi që të përpiqem për të aplikuar për një kredi dhe menjëherë të marrë paratë që më nevojiteshin. Kështu bëra. Shkova në një nga filialet dhe paraqita aplikimin tim. Unë kisha shumë pyetje të cilave të punësuarit u përgjigjeshin me durim. Për vetëm disa minuta kam pasur të hollat në duart e mia, dhe me këtë e dija se deri në realizimin e ëndrrës sonë na ndajnë vetëm disa ditë. Faleminderit Tigo!

Pero D.

 

Afrohej ditëlindja e të dashurës sime. Tashmë gjatë kohë kam menduar se çfarë t’i dhuroj. E dija se që moti ajo i pëlqente disa syza të diellit, por ishin me të vërtetë të shtrenjta dhe pagën time pothuajse tashmë e kisha shpenzuar. Por, vendosa që unë dua ta bëj të lumtur dhe ta blej këtë dhuratë për të. Në TV vura re një reklamë për aprovim të shpejtë dhe të lehtë të mjeteve financiare, duke dorëzuar vetëm një kartë identiteti (letërnjoftim). Data e ditëlindjes afrohej dhe unë nuk doja të humbas asnjë moment. Unë krijova një profil përdoruesi në Tigo.mk, aplikova në internet dhe së shpejti mora miratimin. Paratë i mora në kesh në filialin më të afërt me mua dhe menjëherë shkova në dyqanin për syza. Me siguri ia qëlloni se cila ishte dhurata më e bukur për të dashurën time 😉. Shërbimet e Tigos, do t’ia rekomandoj secilit që ka nevojë për para të gatshme në mënyrë të menjëhershme dhe të shpejtë! Unë zgjodha shlyerjen e borxhit për 6 muaj!

 
Kthehu