Kalkulatori i kredisë

Bëni një llogaritje të shpejtë në internet me kalkulatorin kreditor të Tigos!

Kalkulatori i kredisë Ju mundëson për vetëm disa sekonda të zgjidhni sasinë e dëshiruar të parave dhe menjëherë të keni njohuri për të gjitha detajet që lidhen me kredinë tuaj të parë në Tigo!

Së pari, zgjidhni sasinë e dëshiruar nga 2.000 deri në 200.000 denarë dhe klikoni në butonin Detajet e kredisë.

Para jush i keni të gjitha detajet që lidhen me kredinë, të tilla si :

  • Shuma e kompensimeve dhe provizioneve
  • Norma e interesit
  • Shuma e shkallës së shpenzimeve të përgjithshme (SHSHP)

 

 
 

 

Kthehu