Kredia e parave të gatshme (kesh)

Ju duhen të holla në disa minutat e ardhshme? Mos u brengosni. Tigo Fajnans miraton kredi në para të gatshme prej 2,000 deri në 200,000 denarë për personat mbi moshën 18 vjeç, vetëm me letërnjoftim!

 

Përgjigje instant e aplikimit

Përgjigje për 30 sekonda

Pagesa në para të gatshme – menjëherë

Në filialin më të afërt të Tigos

Vetëm me letërnjoftim

Pa dokumentacion shtesë ose garantues

 

Keni nevojë për një kredi për të mbuluar shpenzimet e menjëhershme, siç është riparimi i makinës, pagesa e faturave, pagesa e nevojave urgjente mjekësore apo blerja e një smartfoni të ri? Aplikoni për kredi në të holla të gatshme deri në 80,000 denarë VETËM me letërnjoftim dhe merri paratë në të njëjtën ditë. Dhe pa shqetësime! Merrni një kredi tani, kthejeni atë më vonë në disa shlyerje.

 

Aplikoni për kredi në të holla të gatshme nga 2,000 deri në 200,000 denarë për persona fizikë

 

 • Përgjigjja e aplikimit menjëherë
 • Miratimi për disa minuta
 • Para të gatshme në dorë në të njëjtën ditë
 • Aplikimi vetëm me letërnjoftim
 • Aplikim online ose në filial
 • Mundësia për të shlyer kredinë në këste
 • Mundësia për tu rritur me çdo kredi të ardhshme

 

Cilat janë kushtet për të aplikuar për një kredi në para të gatshme nga Tigo?

 

 • 18 vjeç, pa kufij të sipërm të moshës
 • Letërnjoftim të vlefshëm
 • Email të vlefshëm
 • Telefon celular
 • Pa garantues dhe garanci
 • Pa dokumentacion shtesë
 
 

Dëshmi nga klientët e kënaqur

 

Svetllana D.

 

Përvoja që kam me Tigon është shumë pozitive. Më janë gjetur kur kisha nevojë më së shumti, dhe procesi i aplikimit ishte shumë i lehtë dhe i shpejtë. Unë ua rekomandoj Tigon të gjithë atyre që kanë një nevojë urgjente për të holla për të mbuluar shpenzimet e menjëhershme.

Darko T.

 

Janë më të mirët, sepse nuk kërkojnë dokumentacion shtesë siç është rasti në kompanitë e tjera financiare. Paratë m’i kanë paguar në kesh në të njëjtën ditë dhe për aplikimin ishte i nevojshëm vetëm letërnjoftimi.

Emir S.

 

Për TIGO-n unë do të thosha se janë vërtet më të mirët. Shërbimi është i shpejtë dhe stafi është profesionist dhe i sjellshëm. Kredinë e kam përdorur për të paguar faturat mujore. Paratë i ktheva përnjëherë, pa asnjë shpenzim shtesë.

Lidija N.

 
</divUnë jam shumë e kënaqur me shërbimin. Kredinë ma miratuan praktikisht menjëherë dhe paratë i kisha për më pak se gjysmë ore. Kredinë e ktheva në disa këste të volitshme mujore. Ata janë thjesht më të mirët!

Ivan S.

 

НMe të vërtetë nuk kam asnjë ankesë për Tigon. Kur kisha nevojë për të holla urgjente, ata ma miratuan menjëherë shumën që e kërkova. Aplikimi i tyre është shumë i lehtë për t’u plotësuar, nuk më kërkuan dokumente të panevojshme shtesë dhe nuk të mërzitnin me pyetje. Vetëm se përpiqen për të të ndihmuar. Ua rekomandoj Tigon të gjithë atyre që urgjentisht kanë nevojë për para.

Kthehu