Kredia për udhëtime

Kredia për udhëtimet që prej gjithmonë i keni imagjinuar! Disa klikime ju ndajnë nga udhëtimi i cili gjithmonë ka qenë i kushtëzuar nga paratë e pamjaftueshme në dispozicion. Mos prit, fillo të planifikosh!

 

Udhëtoni ku të doni, pa brenga

Kredi deri në 200,000 denarë për aventurën tuaj të radhës

E thjeshtë, e shpejtë dhe efikase

Pagesa e kredisë për disa minuta, madje edhe para nisjes!

Mundësia e shlyerjes me pagesa të shumëfishta

Ndajeni shlyerjen në 3, 6, 12, 18 ose 24 pagesa të vogla mujore!

 

Destinacionet më të famshme turistike në botë mund të jenë intriguese, por në të njëjtën kohë dhe shumë të shtrenjta për t’i vizituar. Transporti deri tek ndonjë destinacion më i largët shpesh di të jetë shumë i shtrenjtë si dhe akomodimi për kohën e qëndrimit. Dhe madje edhe atëherë, mbeten shpenzime shtesë për mbulimin e ushqimit, ekskursioneve dhe aktiviteteve fakultative, vizitën e muzeve dhe monumenteve të tjera, si dhe të shpenzimeve të transportit (taksi, autobusë apo trena). Në fund të ditës, këto dhe shpenzimet e tjera e bëjnë udhëtimin një privilegj që shumë veta nuk janë në gjendje t'ia lejojnë vetes pa një ndihmë shtesë.

 

Prandaj Finmak siguron mbështetjen e nevojshme financiare, me kredinë më të shpejtë nga 2.000 deri në 200.000 denarë! Gjithashtu, ju keni mundësinë për të kthyer kredinë me shlyerje të vogla në 3, 6, 12, 18 ose 24 muaj!

 

 
 

Dëshmi nga klientët e kënaqur

 

Sofia S..

 

Vajza ime dhe unë kemi planifikuar një pushim evropian në Gjermani, por gjatë rrugës kemi dashur për të vizituar edhe Londrën dhe Romën. Tigo.mk na ndihmoi që të realizojmë planet tona. Shërbimi i tyre i shpejtë e bëri udhëtimin tonë të lehtë dhe në të njëjtën kohë shumë të pranueshëm. Kurrë më nuk do të mendoj për sigurimin e mjeteve financiare. Do të planifikoj udhëtimet e mia, vizitat në destinacione të ndryshme, dhe pastaj vetëm do të drejtohem në Tigo.mk dhe do të marrë paratë për aventurën e ardhshme.

Shener D.

 

Udhëtimi zgjeron horizontet tuaja dhe ju jep mundësinë për të njoftuar miq të rinj dhe për të mësuar gjëra të ndryshme për kultura të ndryshme. Kështu që shumë njerëz ëndërrojnë të udhëtojnë. Unë plotësisht e kuptoj këtë, sepse kjo ishte ëndrra ime e madhe. Para disa viteve më parë, para se të shkoj për të udhëtuar për herë të parë, udhëtimi ishte gjithçka për të cilin unë mund të mendoja. Nuk kishte asgjë që unë doja më shumë se sa të nisem dhe të hulumtoj këtë botë të mahnitshme. Shumë njerëz ndjehen sikur të hollat të jenë pengesa më e madhe që qëndron në rrugën e tyre. Ata e shohin udhëtimin si një ëndërr të shtrenjtë që kurrë nuk do të jenë në gjendje për ta arritur, dhe heqin dorë dhe vetëm fantazojnë rreth tij. Pasi ju filloni të shihni se sa të arsyeshme janë shpenzimet e udhëtimit me të vërtetë, ju filloni për të parë se udhëtimet nuk janë vetëm për milionerë. Njerëzit e zakonshëm, mesatarë mund të kursejnë për të udhëtuar dhe për të pasur përvoja të mahnitshme në të gjithë botën. Unë udhëtimet e mia i kam filluar me Tigo.mk. dhe tani për çdo destinacion të ardhshëm që unë dua ta vizitoj u drejtohem atyre. Ata mund t’ ju ndihmojnë edhe Juve për të realizuar fantazitë e Juaja.

Nikolla K.

 

Kur vitin e kaluar, im bir erdhi dhe tha se dëshiron të shkojë në ekskursionin e absolventëve, unë e dija se jam në situatë të ngushtë. Një udhëtim i tillë e dija se do të ndikojë rëndë në buxhetin tonë familjar. E dija se kjo do të ishte një përvojë të cilën do ta mbajë në mend tërë jetën. Biseduam me gruan time dhe vendosëm t’i ndihmojnë aq sa mundemi. U drejtuam në Tigo.mk, ku stafi ishin aq miqësorë që na ndihmuan për të plotësuar aplikacionin dhe së shpejti na e miratuan kredinë. Djali ynë shkoi me shokët në ekskursionin e absolventëve nëpër Evropë, dhe ne nuk ndjemë ngarkesë në buxhetin tonë.

Kthehu