Kredia për pensionistë

Kredia Tigo për pensionistë me kushte të favorshme dhe pa kufizime moshe për momentet kur Ju keni nevojë për mjete financiare për Juve dhe të dashurit Tuaj!

 
diw age 18

Kur pensioni nuk lejon, Tigo lejon

Kredi pa kufij moshe

Lehtë dhe thjeshtë - pa pritje, pa garantues, paratë menjëherë!

Kushte transparente pa shpenzime të fshehura, pa sigurim, pa dokumentacion shtesë

Në dispozicion aty ku ju përshtatet Juve!

Afër lagjes Suaj në filialet e Tigos dhe në zyrat e Postës së Maqedonisë

 
Përdoruesit !E vetmja hua e destinuar për të gjithë pensionistët, pa kufizim të kufirit të sipërm të moshës, në Republikën e Maqedonisë së Veriut, pavarësisht se si dhe kur kryhet pagimi i pensionit
Shuma e kredisë Nga 2,000 deri në 200,000 denarë
Afati i shlyerjes së kredisë 30 ditë
Mundësia për shlyerje të shumëfishta në 3, 6, 12, 18 dhe 24 muaj
Kushtet
  • Pa kufizim të sipërm të moshës
  • Letërnjoftim apo pasaportë të vlefshme
  • Telefon celular
  • Adresa e emailit
Sigurimi Pa sigurim dhe pa garantues
Interesi dhe shpenzimet Kredia e parë Tigo me shlyerje të njëhershme deri në 30 ditë është me 0% interes, 0% shpenzime dhe 0% SHSHP
Të tjera Mundësia e zgjatjes së periudhës së shlyerjes për 30 ditë
(Për më shumë informata në lidhje me zgjatjen e afatit, thirrni në 13,700 ose mësoni më shumë këtu Zgjatja e periudhës së shlyerjes Vazhdim te shlyerjes se kestit mujor)
 

 

Përparësitë e një kredie për pensionistët

Ndërsa jeni në pension dhe jetoni pa stres nga puna, ende mund të gjendeni nën presionin financiar, sepse nevoja për financa mund të na godasë në çdo kohë pa marrë parasysh nëse jemi gati ne apo jo. Keni punuar shumë gjatë gjithë jetës dhe keni fituar të ardhura për pension, por kjo nuk do të thotë që nuk jeni të interesuar për të marrë një kredi. Ne e kuptojmë se ndonjëherë ju duhet vetëm pak mbështetje, kështu që kemi krijuar një kredi që është në dispozicion edhe për pensionistët. Në qoftë se Ju keni nevojë për mjete financiare për riparime të papritura në shtëpi, për shpenzime mjekësore, ose shpenzime për nipërit Tuaj, këtu është Tigo.

Për dallim nga institucionet e tjera financiare në Maqedoni, ne e dimë që pensionistët meritojnë një shans!

 

Dëshmi nga klientët e kënaqur

 

Risto I.

 

Për herë të fundit kemi rinovuar shtëpinë tonë kur e kemi blerë para 22 vitesh, kështu që një freskim ishte i domosdoshëm. Filluam nga kuzhina, sepse gruaja ime ka qejf të gatuajë, por operacioni ishte më i kushtueshëm sesa ajo që kishim parashikuar. Për pjesën tjetër të parave, kam aplikuar në TIGO dhe për 10 minuta i kam marrë të hollat. Tani kam një kuzhinë të re në të cilën gruaja ime kënaqet, por edhe unë me specialitetet e saj .

Mirjana D.

 

Mbesa ime po përgatitej për ekskursionin e maturës, por në atë moment djali dhe reja nuk kishin burime të mjaftueshme sepse tashmë shlyenin këste të larta për kredinë banesore. Pensioni im nuk ishte i mjaftueshëm, kështu që vendosa të drejtohem në Tigo.mk. Shumë nga miqtë e mi tanimë i kishin përdorur shërbimet e tyre kështu që vendosa edhe unë ta provoj. Faleminderit Tigo.mk.

Shqipe V.

 

Gjithnjë e më shumë e kisha të vështirë të lexoja, dioptria ime po rritej dhe unë duhej të gjeja një zgjidhje të shpejtë. Syzet e zakonshme tanimë nuk më ndihmonin, kështu që e kisha patjetër për t’iu nënshtruar një ndërhyrjeje mjekësore. Tigo.mk më ndihmoi shpejt të plotësoj aplikacionin dhe menjëherë i kam marrë paratë e nevojshme, kështu që sot unë mund të lexoj lirisht libra sa të dua!

 
Kthehu