Kontakt korporativ

TIGO Fajnans është shoqatë financiare me standarde profesionale dhe etikë të lartë,të hapur për bashkëpunime me përdorues të ndrishëm dhe subjektë juridik.

Ju mund të dërgoni të gjitha propozimet e bashkëpunimit për biznes në email: [email protected]

Kthehu