Rrjeti i degëve

Kreditimi nuk ka qenë asnjëherë më i shpejtë, më i lehtë dhe më i thjeshtë! Në degët e Tigos kreditët përpunohen dhe paguhën në KESH menjëhere pas përpunimit . Procesi nga aplikimi deri te marrja e një kredie KESH deri në 200.000 denarë është më pak se 5 minuta gjatë përpunimit urgjent të aplikiimiit.

Центар 1 - Тифани

Rruga

Васил Главинов 14 - Во близина на главната Пошта, 1000, Скопје - Центар
Orari i punës

E hënë - E premte 08:30 - 19:30
E shtunë 09:00 - 17:00
E diel Mbyllur

Центар 2 - ГТЦ

Rruga

Кеј 13-Ти Ноември Г.Т.Ц. Приземје (до Спорт Реалити), 1000, Скопје - Центар
Orari i punës

E hënë - E premte 08:00 - 18:00
E shtunë 08:30 - 16:30
E diel Mbyllur

Бит Пазар

Rruga

Ул. Решат Џафери 11 - до хотел Султан, 1010, Скопје - Чаир
Orari i punës

E hënë - E premte 08:30 - 18:00
E shtunë 08:30 - 16:30
E diel Mbyllur

Ѓорче Петров

Rruga

Ѓорче Петров Бр.71 лам. А-лок. Бр.7 - Спроти старата Општина Ѓорче Петров, 1060, Скопје - Ѓ. Петров
Orari i punës

E hënë - E premte 08:30 - 19:00
E shtunë 09:00 - 16:00
E diel Mbyllur

Аеродром

Rruga

бул. Јане Сандански 79 а - зградата на Телекабел, 1128, Скопје - Аеродром
Orari i punës

E hënë - E premte 08:30 - 20:00
E shtunë 09:00 - 17:00
E diel Mbyllur

Кисела Вода

Rruga

Иван Козаров бр.24, 1104, Скопје - нас. Кисела Вода
Orari i punës

E hënë - E premte 08:30 - 19:00
E shtunë 09:00 - 16:00
E diel Mbyllur

Маџари 2

Rruga

Ул.Благоја Стефковски Бр.45, 1040, Скопје - Маџари
Orari i punës

E hënë - E premte 08:30 - 18:00
E shtunë 09:00 - 17:00
E diel Mbyllur

Чаир - Поинт Ретаил Парк

Rruga

Ул. Македонско Косовска Бригада 67, локал 31 - Поинт Ретаил Парк, 1010, Скопје - Чаир
Orari i punës

E hënë - E premte 08:00 - 20:00
E shtunë 09:00 - 17:00
E diel Mbyllur