Si të mar kredi?

Aplikoni tani

Kushtet

diw age 18
Mbi 18 vjet
 E-mail adresë
E-mail adresë
Numër të celularit
Numër të celularit
Llogari transakcione
Lletërnjoftim ose pasaportë e vlefshme 

Pse Tigo?

Kredia e parë me shlyerje të njëhershme deri 30 ditë - Tigo Start është falas!
Merrni KESH në dorë!
Shlyerja e vonuar e kredisë!
Pagesë dhe marrje e kredive të shpejta në degët tona

Si të aplikoj ? Online!

 Hapëni profil të përdoruesit
Hapëni profil të përdoruesit
 Shënoni të dhënat tuaja
Shënoni të dhënat tuaja
 Konfirmoni shumën e miratuar
Konfirmoni shumën e miratuar
 Nënshkruani marrëveshjën
Nënshkruani marrëveshjën

Video me instrukcione për aplikim

Nuk mundë të aplikoni online? Kemi opcione tjera!

филијали

Ejani në degët tona, ne do t’ju ndihmojmë

 
 

Ku mund ta kthejë kredinë?

Në njërën prej degëve tona.

Në cilën do qoftë bankë në njërën prej llogarive:

 

Banka Komerciale: 300000004136116

✔ NLB Banka: 210072297120169;

✔ Stopanska Banka Shkup: 200003324420755. 

✔ Ohridska Banka : 250101000684892 (aktive deri në 20.08.2021)

✔ UNI Banka : 240040110668976

Sparkasse Banka : 250101000684892

Halk Banka : 270072297120176