Нов клиент си? За тебе Tigo Start е БЕСПЛАТЕН!
Износ
Изберете го Вашиот износ:
МКД
Колку пари Ви се потребни?
За отплата МКД
Детали за кредитот Датум на отплата

Тиго брзи кредити

3ОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ ОНЛАЈН КРЕДИТИ ТИГО?

icon

Првиот кредит е БЕСПЛАТЕН

Колку ќе земете, толку ќе вратите

icon

Брз кредит од 2.000 до 200.000 денари

Само со лична карта или пасош!

icon

Колку сакаш, како сакаш, кога сакаш

достапни секогаш и секаде

Сведоштва од нашите клиенти

Светлана Д.

Искуството кое го имам со Тиго е многу позитивно. Ми се најдоа кога ми беше најпотребно, процесот на апликација беше многу лесен и брз, а плус добив и 50% попуст на трошоците. Го препорачувам!

Александар Д.

Брзиот кредит на Тиго ми помогна кога најмногу ми требаше. Секогаш ќе им бидам благодарен за тоа.

Билјана К.

Презадоволна сум од целиот третман што го добив во Тиго. Кредитот ми го одобрија буквално веднаш и парите ги имав за помалку од половина час. Завршив работа и ги вратив парите без никаков трошок.

Ненад Т.

Моето искуство со Тиго беше одлично. Ми излегоа во пресрет кога ми беше најважно. Ги препорачувам на сите што имаат итна потреба од пари, бидејќи се навистина најбрзи и најевтини и ги исплаќаат парите во кеш.

Иван С.

Навистина немам никаква замерка за Тиго. Кога ми требаа итно пари, ми ја одобрија веднаш сумата што ја барав. Апликацијата им е многу лесна за пополнување, не замараат со непотребни документи и прашања. Баш се трудат да ти помогнат. Го препорачувам Тиго на сите што итно им требаат пари.

Гордана А.

Се чувствувам сигурно со Тиго. Брзи се, професионални и љубезни. Убаво објаснуваат, немаат скриени финти и трошоци. Сега ако пак ми притребаат пари, знам каде да се обратам.

Oна што го нудиме

Нудиме финансиска поддршка тогаш кога е најпотребна! Кога и да помислите на потрошувачки онлајн кредит за било која намена, проверете на tigo.mk! Нашите брзи онлајн кредити од 2.000 до 200.000 денари се достапни за сите полнолетни македонски граѓани, без било какви ограничувања на старосната граница. Сѐ што Ви треба е важечка лична карта, е-маил и мобилен телефон. Кажете им збогум на обемните и повеќедневните процедури, бидејќи во Тиго процесот од апликација до исплата во кеш се мери во минути - одговор на бесплатната онлајн апликација добивате за 30 секунди, а доколку аплицирате во филијала, одговор ќе добиете веднаш. Нудиме пристапни и технолошки напредни финансиски услуги за сите, па затоа, нашите кредити се достапни само со лична карта, без обезбедување, без жиранти и без докажување на приходи. Кредитите за физички лица кои ги нудиме, се со можност за повеќекратни месечни плаќања до 24 месеци.

benefit1 Само со лична карта!
benefit2 Експресно одобрување!
benefit3 0 денари трошоци за апликација!
benefit4 Можност за одложено враќање на кредитот!

 

Број на одобрени апликации

206 240

Одобрени кредити во денари

3.1 милијарди денари
64%

од апликациите се одобрени кредити