Кредит без жиранти, без камата

Ви требаат пари од доверлив партнер? Не грижете се!  ФИНМАК ДОО Скопје одобрува брзи кеш кредити без жиранти од 2.000 до 200.000 денари, само со лична карта и без било какво обезбедување!

 

Кредити од 2.000 до 200.000 денари

За сите ваши големи и мали потреби

Без жиранти, без обезбедување, без дополнителна документација

Транспарентни услови, без скриени трошоци

Одговор на апликацијата за 30 секунди

Парите ги добивате во најкус можен рок!

 

Капиталот е ограничен ресурс, а не сите трошоци можат навремено да се предвидат. При потребата од брз пристап до пари навистина е важно вашиот буџет да биде помалку оптоварен. При одобрување на бескаматен кредит во Тиго не е потребен никаков вид на жиранти. Сѐ што ви е потребно за апликација е само лична карта.

 

Кредит без жиранти всушност значи дека единствено вие сте одговорни за кредитот што го добивате. Додека овој бенефит е она што го бараат многу апликанти кога земаат ваков кредит, многу е важно истиот да се отплати во времето и начинот договорен со кредиторот.

 

Во ФИНМАК ДОО Скопје може да аплицирате за сума во рамките на минималниот и максималниот износ. Нудиме пристап до брз кредит без жиранти од 2.000 до 200.000 денари. Дали овој кредит ќе ви биде одобрен или не, зависи од исполнувањето на критериумите за износот што сакате да го позајмите и вашата кредитна историја. Најдобар начин да откриете дали ги исполнувате условите за потребниот износ на бескаматен кредит е да пополните апликација.

 
 

Сведоштва од задоволни клиенти

 

Наташа С.

 

Мојот 28-ми роденден сакав да го прославам со моите пријатели, но мојата плата не е доволна за да го прославам роденденот со сите мои пријатели. Затоа, решив да аплицирам за кредит. Tigo.mk го забележав на Фејсбук и некаде на друго место преку Интернет, па отидов на нивната веб-страница и аплицирав преку Интернет. Многу брзо некој од вработените ме контактираше по телефон и ми помогна да ја комплетирам апликацијата. Потоа отидов во најблиската филијала и за помалку од 10 минути ги имав парите во раце. Не ми беа потребни ниту жиранти! Само лична карта! Ми се допадна услугата за клиенти што ја имате, вработените се многу љубезни и трпеливи и брзо одговарија на сите мои прашањата. Ова беше мој прв кредит и за него немав ниту камата! Без размислување би ги користела повторно вашите услуги кога ќе имам потреба!

Славица О.

 

Се обидувам да ги подмирам редовните месечни трошоци, и да бидам многу внимателна како ги трошам парите од платата. Има месеци кога не можам да заштедам пари, и кога е тешко да платам сè само со мојата плата. Кога сакав да купам нова облека што ја видов во во мојата омилена продавница, на која не можев да ѝ одолеам, мислев дека најдобриот начин е да земам мал брз кредит. Жиранти не ми беа потребни. И тоа беше вистинската одлука. Првиот кредит на Tigo.mk за кој аплицирав беше бесплатен, немаше камата! Навистина се израдував! Сега сум многу среќна со мојата нова облека. Процедурата од поднесување на апликација одобрување на кредит е многу лесна и брза. Благодарам!

Горан Г.

 

Крајот на месецот е многу интересен период за мене! Сите сметки се собираат за скоро еден ден. Тогаш најчесто се случува нешто ненадејно и ви требаат повеќе пари. Сè е важно, па затоа е невозможно да поставите приоритети. Го решив овој проблем со кредит од Tigo.mk. Mи излеговте во пресрет повторно, затоа што кога и да имам потреба од брз прилив на пари, аплицирам за кредит без жиранти и добивам онолку пари колку што ми требаат, а ги враќам според моите можности. Многу е лесно кога имам можност, па избрав да ја искористам опцијата за враќање на кредитот со мали месечни плаќања на 24 рати, иако беа достапни и опции за исплата на кредитот и на 3, 6, 12 и 18 месеци. Имав добро искуство со Тиго. Благодарен сум за помошта што ми ја дадовте.

Назад