Како функционира

Аплицирајте веднаш!

Услови

 

Од 20-70 години

 
Жител на РМ и важечка лична карта или пасош 
 
E-mail  адреса
Мобилен телефон
Исплата на трансакциска сметка или во КЕШ во нашите филијали

Зошто да го одберам ТИГО Фајнанс?

 • Првиот кредит е бесплатен!
 • Одговор за само 30 секунди!
 • Ниски вкупни трошоци!
 • Висок процент на одобрени кредити!
 • Посветен центар за грижа на корисници!
 • Одложено враќање на кредитот!
 • Можност за одобрување поголем износ при секој следен кредит!

Како да аплицирам? Онлајн!

 
Отворете кориснички профил
 
Внесете ги Вашите податоци
 
Потврдете го одобрениот износ
 
Потпишете договор

Не можете да аплицирате онлајн? Има други опции!

Дојдете во нашите филијали, ние ќе Ви помогнеме

Пополнете апликација во било која Пошта
 
Користете ги терминалите на Paynet

Вашиот кредитен лимит може да се зголемува!

 

Платете го навреме Вашиот кредит,

а ние ќе Ви одобриме повисок износ

при следното аплицирање!

Каде можам да го вратам кредитот?

Во некоја од нашите филијали може да го исплатете Вашиот кредит или рата од кредит во кеш брзо и едноставно!

 

Во било која банка на една од сметките:

 • Комерцијална банка:      300000004136116;
 • НЛБ Тутунска банка:       210072297120169;
 • Еуростандард банка:       370001100213604;
 • Стопанска банка Скопје: 200003324420755. 

 

Во било која пошта на сметка:

 • Еуростандард банка:   370001100213604.

 

Видео туторијал