Кредит за медицински услуги

Вашето здравје не може да чека! Ви излезе неочекувана потреба за некаква медицинска интервенција? Ви требаат пари веднаш? Не грижете се! Тука е Тиго да ви помогне!

 

Кредит до 200.000 денари

За сите планирани и непланирани медицински зафати

Одговор на апликацијата за 30 секунди

Парите ги добивате во најкус можен рок!

Земете кредит веднаш, вратете го на повеќекратни отплати

Поделете ја отплатата на 3, 6 ,12, 18 или 24 мали месечни отплати!

 

Ако се соочувате со медицински трошоци што не можете да ги платите, можеби e потребно да размислите за брз кредит кој би го користеле за покривање на потребните медицински услуги. Не секогаш можете да предвидите колку точно ќе треба да платите за да ја добиете потребната грижа. Кога ви е потребен медицински третман за сериозна болест или повреда, плаќањето за скапа процедура може да биде дополнителен товар.

 

Со користењето на брзи кредити за медицински потреби вие имате можност да плаќате за различни медицински услуги, како изборни операции, третмани, итни процедури. Брзите кредити не бараат дополнително осигурување или жиранти, па затоа не e потребно да доставувате докази за вашата плата или примања ниту пак да заложувате нешто, во името на вашето здравје. Овие кредити, се најпогодни за оние корисници со добра кредитна историја. Некои медицински процедури се итни (ситуации на живот или смрт), па во овој случај добивањето на третманот е прв приоритет и кредитот за медицински услуги се добива врз основа на овој факт. Но, постојат и други медицински третмани кои спаѓаат во изборна категорија, што значи дека тие не се медицински неопходни, но имаат потенцијал значително да го подобрат вашето здравје, удобност или квалитет на живот. Ова е сè уште валидна причина да побарате брз кредит за медицински услуги, особено затоа што за да заштедите за плаќање на процедурата во готово ви е потребно време, во текот на кое нема да бидете во можност да ги искусите придобивките од третманот.

 

Постојат неколку придобивки од користењето на брз кредит за плаќање на медицински услуги. Можете брзо да добиете пристап до средства - и ако имате потреба од итен медицински третман, ова може да биде најважниот фактор за вас. Ако аплицирате и средствата ви бидат одобрени, средствата може да ги добиете истиот ден за само 10 минути. Запомнете дека грижата за вашето здравје сега, може да помогне да се спречи сериозна болест подоцна, која ќе резултира во високи сметки за медицински услуги.

 
 

Сведоштва од задоволни клиенти

 

Ивана Н.

 

Отсекогаш сум сакала да направам корективна пластична хирургија за нос. Ми беа потребни дополнителни средства и повторно се обратив во Тиго. Како и секогаш, Тиго ја испорача најефикасната услуга за мене на 4-то земање кредит. Тие целиот процес го направија да тече непречено. Ви благодарам што процесот на аплицирање и финансиско одобрување го направивте беспрекорно искуство. Ги ценам Вашите совети и насоки и би ги препорачала вашите услуги секому. Повторно ви благодарам.

Mарјан Д.

 

Пред извесно време имав здравствени проблеми и морав да направам дополнителен преглед што мојот пакет за осигурување не го покриваше. Овие прегледи беа скапи, а со семејство со четири деца, и со само една плата во тоа време, ми се чинеше невозможно да најдам пари. Но, претходно користев кредит од Tigo.mk и знаев колку е лесно и брзо, па повторно аплицирав. Всушност, ги добив парите за мојот втор кредит за помалку од 5 минути. Не можев да верувам

Арбен Д.

 

Зедов голем заем за куќата и месечните трошоци ми се многу високи. Ми требаа пари кои на син ми ќе му обезбедат стоматолошка услуга- поставување стоматолошки апарат. Видов филијала на Tigo.mk во близина на мојата куќа. 

Назад