Потрошувачки кредит

Со Тиго кредит до 200.000 денари, Вашите желби не мора веќе да чекаат! Одберете потрошувачки кредит со најбрза исплата, удобна отплата и остварете сѐ што сте замислиле!

 

Инстант одговор на апликација

Одговор за 30 секунди и исплата во кеш веднаш

Без жиранти и без дополнителна документација

Само со Вашата лична карта

Можност за отплата на повеќекратни отплати

Поделете ја отплатата на 3, 6, 12, 18 и 24 мали месечни отплати

 
Корисници Граѓани на возраст над 18 години, без горна возрасна граница, жители на Република Северна Македонија
Износ на кредитот Од 2.000 до 200.000 денари
Рок на отплата 30 дена
Можност за повеќекратни отплати на 3, 6, 12, 18 и 24 месеци
Услови
  • Од 20 до 70 години на денот на апликација
  • Важечка лична карта или пасош
  • Мобилен телефон
  • Емаил адреса
Обезбедување Без обезбедување и без жиранти
Камата и трошоци Првиот Тиго кредит со еднократна отплата до 30 дена е со 0% камата, 0% трошоци и 0% СВТ
Останато Можност за продолжување на рокот на отплата за 30 дена
(За повеќе информации за продолжување на рокот, јавете се на 13 700 или дознајте повеќе тука Продолжување на рок на отплата)

 

За што служи потрошувачки кредит?

Можете да купите какви било стоки и услуги со потрошувачки Тиго кредит за физички лица! Без разлика дали станува збор за набавка на нов уред, поправка на автомобилот, разубавување на домот или пак за подмирување на непредвидени трошоци, потрошувачкиот кредит без жиранти од Тиго е вистинското решение за сите потреби. Парите ги добивате веднаш во нашите филијали, а отплатата ја одбирате како што Вам Ви одговара: еднократна отплата на 30 дена, или пак на повеќекратни мали месечни отплати до 24 месеци. Доколку аплицирате за Вашиот прв Тиго кредит со еднократна отплата на 30 дена, добивате најповолни услови на пазарот, бидејќи истиот е БЕСПЛАТЕН! Ќе вратите точно онолку колку што сте земале, без скриени трошоци.

 
 
Назад