Кредит до плата

Ви недостасуваат средства до следната плата? Не грижете се! ФИНМАК ДОО Скопје одобрува брзи кеш кредити од 2.000 до 200.000 со најповолни услови за само неколку минути

 

Решение за сите непредвидени трошоци

А има уште 15 дена до следната плата

Кредити од 2.000 до 200.000 денари

За сите ваши големи и мали потреби

Одговор на апликацијата за 30 секунди

Парите ги добивате во најкус можен рок!

 

Дали имате привремена финансиска потешкотија? Размислувате дали е подобро да почекате додека не заштедите доволно, да одвојувате постојано од својата плата или да земете кредит? Ситуациите во кои може да се најдете може да бидат различни. Понекогаш финансиски итните или непредвидени случаи не можат да чекаат до вашето следно примање на плата и треба веднаш да бидат покриени.

 

Сите сме се нашле во ситуација кога нашата плата не била доволна да ги покриеме сите ненадејни трошоци кои не ретко ни се случуваат. Во ФИНМАК ДОО Скопјеможе да аплицирате за сума во рамките на минималниот и максималниот износ. Нудиме пристап до брз кредит без жиранти од 2.000 до 200.000 денари. Дали овој кредит ќе ви биде одобрен или не, зависи од исполнувањето на критериумите за износот што сакате да го позајмите и вашата кредитна историја.

 
 

Сведоштва од задоволни клиенти

 

Никола Н.

 

Дојде и тој месец во годината кога е време за регистрација на мојата кола. Најчесто овој трошок ми е планиран, но овој месец се соочив со други потешкотии кои ја потрошија мојата заштеда. Датумот на примање на мојата плата се гледаше како многу далечен, а регистрацијата на возилото не можеше да чека. Се обратив во Тиго. Аплицирав за кредит преку мојот мобилен телефон. Беше навистина лесно и брзо. Веднаш добив известување дека мојата апликација е одобрена. Парите набрзо беа префрлени на мојата сметка и веќе утредента го регистрирав мојот автомобил! Тиго се покажа како вистински пријател во моите најпотребни моменти.

Дарко С.

 

Со мојата сакана отсекогаш мечтаевме за посета на една егзотична дестинација за нашиот меден месец. За жал, со сите трошоци кои ги имавме околу свадбата и опремувањето на станот овој сон се гледаше далечен, бидејќи сепак ни недостасуваа средства, а јас сакав да и ја исполнам и оваа желба на мојата идна сопруга. Знаев дека ова патување ќе остане вечно врежано во нашето сеќавање и спомени. Мојот другар, кој веќе имаше земено кредит од Тиго, ми предложи да се обидам да аплицирам за кредит и веднаш да ги добијам парите кои ми беа потребни. Така и направив. Отидов во една од филијалите и поднесов апликација. Имав многу прашања на кои вработените трпеливо одговараа. За само неколку минути ги имав парите во моите раце, а со тоа и знаев дека до остварувањето на нашиот сон не делат само неколку дена. Благодарам Тиго!

Перо Д.

 

Се наближуваше роденденот на мојата девојка. Веќе одамна размислував што да ѝ подарам. Знаев дека одамна ѝ се допаѓаа едни очила за сонце, но беа навистина скапи, а мојата плата речиси веќе ја имав потрошено. Но, решив дека сакам да ја израдувам и да го купам овој подарок за неа. На ТВ забележав реклама за брзо и лесно одобрување на средства, со поднесување само на лична карта. Датумот на роденденот се ближеше и не ми се губеше ниту миг. Креирав кориснички профил на Тиго.мк, аплицирав онлајн и набрзо добив одобрување. Парите ги подигнав во кеш во најблиската филијала до мене и веднаш заминав во продавницата за очила. Веројатно погодувате кој беше најубавиот роденденски подарок за мојата девојка 😉. Услугите на Тиго, би ги препорачал на секој кој има потреба од итен и брз кеш! Јас избрав отплата на 6 месеци!

 
Назад