Кредит на рати

Ви требаат пари одеднаш, а сакате да ги враќате на повеќекратни отплати? Не грижете се! Со премиум опцијата на Тиго Фајнанс сега можете да го отплаќате својот кредит на 3, 6 и 12 месечни отплати!

 

Земете кредит веднаш, вратете го на повеќекратни отплати

Поделете ја отплатата на 3, 6 или 12 мали месечни отплати!

Најприфатливи услови за користење на премиум услугата

Скроени да одговараат на Вашиот буџет

Вистински избор за поголеми износи

Распределете ја отплатата на кредит како што Вам ви одговара

 

Брзите кредити се одлична опција за сите коишто сакаат да добијат одредена сума на пари, како и брз одговор за нивниот кредитен лимит. Со Тиго, одговорот може да го добиете во најбрз можен рок. На овој начин ќе знаете колку точно може да подигнете и имате можност да ги планирате вашите трошоци многу подобро.

 

Поволните услови за плаќање на рати ви овозможуваат да ја подигнете посакуваната сума, и да ја исплатите на подолг рок. Во Тиго, можеме да ви овозможиме кредит до 80.000 МКД кој може да го исплатите на 3, 6 или 12 мали месечни отплати. Вака, ќе имате средства кои ви требаат веднаш, а сумата ќе ја враќате во временски период како што најмногу ви одговара. Наместо да враќате голема сума за краток временски рок, ќе може да враќате на мали месечни отплати. Ние сме посветени да ви овозможиме средства во најбрз можен рок, и да ви овозможиме начините на коишто ги враќате тие средства да не влијаат многу на вашите месечни буџети. Исто како и кај секој вид на кредит, кредитот на рати не влијае врз вашиот кредитен рејтинг, сè додека вашите рати ги плаќате навреме.

 

Една од најзначајните придобивки од кредитот на рати е тоа што со истиот имате прифатливи услови за отплата. Овој кредит може да биде решение кога ви се потребни пари во кеш веднаш. Наместо да плаќате голема сума на пари наеднаш, може да го вратите кредитот со мали месечни отплати со фиксен распоред. Тоа ќе ви помогне да почнете со разумно менаџирање со сопствените пари.

 
 

Сведоштва од задоволни клиенти

 

Сведоштва С.

 

Oдамна имав желба да имам свој салон за убавина. Како што и самите знаете за остварување на секоја желба е потребна и инвестиција. Опремата која сакав да ја имам не беше многу скапа, но средствата кои ми беа потребни за купување на истата ми беа ограничени. Моите родители ми помогнаа со одредена сума, но сепак ми фалеа уште малку пари. Една моја пријателка, веќе ги имаше користено услугите на Тиго и истите ми ги препорача. Се упатив во најблиската филијала и поднесов апликација за кредит. Ми побараа само лична карта. Парите ми беа одобрени за 10 минути. Размислив и избрав отплата на кредитот на 3 месечни рати. Мислам дека ова е разумна одлука со оглед на тоа дека бизнисот туку што треба да почне да ми се развива и кредитот можам да го враќам постепено. Навистина бев среќна, бидејќи можев да започнам да работам со целата опрема која ми беше потребна.

Африм О.

 

Сакав да купам мобилен телефон, за кој мојата плата не ми беше доволна. Се мислев помеѓу неколку модели, но сакав да знам најпрво со колку пари располагам. Затоа отидов во филијалата на Тиго и аплицирав. Вработените ми објаснија дека постои опција за отплаќање на кредитот на 3  рати, што за мене беше одлична можност! Ја избрав опцијата за 3 рати, која сума за мене беше сосема прифатлива, а можев и да го купам и оној модел кој најмногу ми се допаѓаше.

Мики К.

 

Дојде време за менување на зимските со летни гуми. Сумата која што требаше да ја платам беше навистина висока за мене. Доколку продолжив да ги возам зимските гуми, тогаш во зима ќе требаше истите да ги менувам, што за мене не е вистинско решение. На интернет видов реклама на Тиго за брзо одобрување на кредит. Аплицирав онлајн и средствата ми беа одобрени веднаш. Избрав исплата на 3 рати, опција која најмногу одговараше на мојот буџет. Услугите на Тиго, би ги препорачал на секој кој има потреба од кеш веднаш.

Назад