Кредит за патувања

Кредит за патувањата кои од секогаш сте ги замислувале! Неколку клика ве делат од патувањето кое секогаш било условено од недоволно средства на располагање. Не чекајте, почнете да планирате!

 

Патувајте каде сакате, без грижи

Кредити до 200.000 денари за вашата следна авантура

Едноставно, брзо и ефикасно

Исплата на кредитот за неколку минути, дури и пред поаѓање!

Можност за отплата на повеќекратни отплати

Поделете ја отплатата на 3, 6, 12, 18 или 24 мали месечни отплати!

 

Најпознатите светски туристички дестинации може да бидат интригирачки, но истовремено и многу скапи за да се посетат. Превозот до некоја подалечна дестинација најчесто знае да биде многу скап исто како и сместувањето за време на престојот. И, дури и тогаш, остануваат дополнителните трошоци за покривање на храна, факултативни излети и активности, посета на музеи и други знаменитости, како и транспортни трошоци (такси, автобуси или возови). На крајот на денот, овие и останатите трошоци го прават патувањето привилегија што многумина не можат да си ја дозволат без дополнителна помош.

 

Затоа ФИНМАК ДОО Скопје ја обезбедува потребната финансиска поддршка, со најбрзиот кредит од 2.000 - 200.000 денари! Исто така, имате опција за враќање на кредитот и на мали месечни отплати на 3, 6, 12, 18 или 24 месеци!

 

 
 

Сведоштва од задоволни клиенти

 

Софија С.

 

Мојата ќерка и јас планиравме европски одмор во Германија, но попатно сакавме да ги посетиме и Лондон и Рим. Тиго.мк ни помогна да ги оствариме нашите планови. Нивната брза услуга го направи нашето патување лесно и исто така многу прифатливо. Никогаш повеќе нема да размислувам за обезбедување финансиски средства. Ќе ги планирам своите патувања, посети на различни дестинации, а потоа само ќе се обратам на Тиго.мк и ќе ги обезбедам средствата за следната авантура.

Шенер Д.

 

Патувањето ги проширува вашите хоризонти и ви дава можност да запознаете нови пријатели и да научите разни работи за различни култури. Толку многу луѓе сонуваат да патуваат. Јас тотално го разбирам ова, затоа што тоа беше и мојот голем сон. Пред неколку години пред да одам да патувам за прв пат, патувањето беше сè за што можев да размислувам. Немаше ништо што сакав повеќе отколку да тргнам и да го истражувам овој голем неверојатен свет. Многу луѓе се чувствуваат како парите да се најголемата пречка што стои на нивниот пат. Тие го гледаат патувањето како скап сон што никогаш нема да можат да го остварат, па се откажуваат и само фантазираат за тоа. Откако ќе почнете да гледате колку се разумни трошоците за патувањето навистина, ќе почнете да гледате дека патувањата не се само за милионери. Обичните, просечни луѓе можат да заштедат за патување и да имаат неверојатни искуства низ целиот свет. Јас своите патувања ги започнав со Тиго.мк. и сега за секоја следна дестинација која сакам да ја посетам им се обраќам. Тие можат и вам да ви помогнат во остварување на вашите фантазии.

Никола К.

 

Кога минатата година, мојот син дојде и рече дека сака да оди на апсолвентска екскурзија, знаев дека сум во тесно. Такво патување знаев дека серизно ќе влијае на нашиот домашен буџет. Знаев дека тоа ќе биде искуство кое ќе го памети цел живот. Разговаравме со сопругата и решивме да му помогнеме колку можеме. Се обративме во Тиго.мк, каде вработените беа толку љубезни што ни помогнаа да ја пополниме апликацијата и набрзо ни го одобрија кредитот. Нашиот син замина со пријателите на апсолвентската екскурзија низ Европа, а ние не почувствувавме оптеретување на нашиот буџет.

Назад