КонтактКорисничка поддршка

Работно време
на контакт центар: Пон-Пет 08:00-19:00 Сабота 09:00-15:00
Телефон
Е-маил адреса
Онлајн разговор


Информации за плаќање

ТИГО Фајнанс ТИГО ФАЈНАНС ДООЕЛ Скопје
ЕМБС 7229712
НЛБ Банка АД 210072297120169
Комерцијална банка АД 300000004136116
Стопанска банка АД Скопје 200003324420755
Охридска Банка 530010102178860
Уни Банка 240040110668976
Шпаркасе Банка 250101000684892
При отплата на кредит, Ве молиме наведете го бројот на Вашиот договор.