Кеш кредит

Ви требаат пари во следните неколку минути? Не грижете се. ФИНМАК ДОО Скопје одобрува кеш кредити од 2.000 до 200.000 денари на лица на возраст над 18 години, само со лична карта!

 

Инстант одговор на апликацијата

Одговор за 30 секунди

Исплата во кеш – веднаш

Во најблиската Тиго филијала

Само со лична карта

Без дополнителна документација или жиранти

 

Потребен ти е кредит за покривање на неодложни трошоци, како што е поправка на автомобил, плаќање на сметки, плаќање на неодложни медицински потреби или пак купување на нов смартфон? Аплицирај за кеш кредити од ТИГО до 200.000 денари САМО со лична карта и добиј ги парите уште истиот ден. И без грижи! Земи кредит сега, врати го подоцна на неколку отплати.

 

Аплицирај за кеш кредит од 2.000 до 200.000 денари за физички лица.

 

 • Одговор на апликација веднаш
 • Одобрување за неколку минути
 • КЕШ на рака уште истиот ден
 • Аплицирање само со лична карта
 • Аплицирање онлајн или во филијала
 • Можност за отплата на кредит на рати
 • Можност за зголемување со секој нареден кредит

 

Кои се условите за апликација за кеш кредит од ТИГО?

 

 • Да имате повеќе од 18 години
 • Валидна лична карта
 • Валиден емаил
 • Мобилен телефон
 • Без жиранти и гаранти
 • Без дополнителна документација
 
 

Сведоштва од задоволни клиенти

 

Светлана Д.

 

Искуството кое го имам со ТИГО е многу позитивно. Ми се најдоа кога ми беше најпотребно, а процесот на апликација беше многу лесен и брз. Го препорачувам ТИГО на сите оние кои што имаат итна потреба од пари за покривање на неодложни трошоци.

Дарко Т.

 

Најдобри се, бидејќи не бараат дополнителна документација како што е тоа случај во другите финансиски друштва. Парите ми ги исплатија во кеш уште истиот ден, а за апилицирање беше потребно само лична карта.

Емир С.

 

За ТИГО би кажал дека се навистина најдобри. Услугата е брза, а вработените се професионални и љубезни. Кредитот го искористив за да ги платам месечните сметки. Парите ги вратив одеднаш, без никаков дополнителен трошок.

Лидија Н.

 

Презадоволна сум од услугата. Кредитот ми го одобрија буквално веднаш и парите ги имав за помалку од половина час. Кредитот го вратив на неколку поволни месечни рати. Едноставно најдобри се!

Иван С.

 

Навистина немам никаква замерка за Тиго. Кога ми требаа итно пари, ми ја одобрија веднаш сумата што ја барав. Апликацијата им е многу лесна за пополнување, не ми бараа дополнителни непотребни документи и не замараа со прашања. Баш се трудат да ти помогнат. Го препорачувам Тиго на сите што итно им требаат пари.

Назад