Кредит за пензионери

Кога ви требаат средства за себе и за вашите најмили, користете го Тиго кредит за пензионери со поволни услови и без ограничувања на возраста!

 
diw age 18

Кога пензијата не дозволува, Тиго овозможува

Кредит без возрасни граници

Лесно и едноставно - без чекање, без жиранти, пари веднаш!

Транспарентни услови без скриени трошоци, без обезбедување, без дополнителна документација

Достaпни онаму каде Вам ви oдговара!

Блиску до вашето соседство во Тиго Филијалите или на 13 700

 
Корисници !Единствениот кредит наменет за сите пензионери, без ограничување на горна старосна граница во Република Северна Македонија, независно како и кога се врши исплатата на пензијата
Износ на кредитот Од 2.000 до 200.000 денари
Рок на отплата 30 дена
Можност за повеќекратни отплати на 3, 6, 12, 18 и 24 месеци
Услови
  • Без ограничување на горна возрасна граница
  • Важечка лична карта или пасош
  • Мобилен телефон
  • Емаил адреса
Обезбедување Без обезбедување и без жиранти
Камата и трошоци Првиот Тиго кредит со еднократна отплата до 30 дена е со 0% камата, 0% трошоци и 0% СВТ
Останато Можност за продолжување на рокот на отплата за 30 дена
(За повеќе информации за продолжување на рокот, јавете се на 13 700 или дознајте повеќе тука Продолжување на рок на отплата)
 

 

Предности на кредит за пензионери

Додека сте во пензија и живеете без стресовите од работата, сè уште можете да се најдете под финансиски притисок, бидејќи потребата за финансии може да нè погоди во секое време без разлика дали сме подготвени или не. Работевте напорно во текот на целиот живот и заработивте приходи за пензија, но тоа не значи дека веќе не сте заинтересирани да добиете кредит. Ние разбираме дека понекогаш Ви треба само малку поддршка, па затоа креиравме кредит достапен и за пензионери. Ако Ви се потребни средства за ненадејни поправки во домот, за медицински трошоци, или пак трошоци за вашите внуци, тука е Тиго.

За разлика од другите финансиски институции во Македонија, ние знаеме дека пензионерите заслужуваат шанса!

 

Сведоштва од задоволни клиенти

 

Ристо И.

 

Последен пат ја реновиравме нашата куќа кога ја купивме пред 22 години, па освежување беше неопходно. Почнавме од кујната, бидејќи мојата сопруга ужива да готви, но зафатот беше поскап од она што го предвидував. За остатокот од парите, аплицирав во Tigo и за 10 минути ги добив. Сега имам нова кујна во која мојата сопруга ужива, а и јас во нејзините специјалитети.

Мирјана Д.

 

Мојата внука се подготвуваше за матурска екскурзија, меѓутоа во тој момент синот и снаата немаа доволно средства бидејќи веќе отплаќаа високи рати за станбениот кредит. Мојата пензија не беше доволна, па решив да се обратам на Тиго.мк. Многу од моите пријателки веќе ги имаа користено нивните услуги па решив и јас да се обидам. Благодарам Тиго.мк.

Шќипе В.

 

Се потешко читав, диоптерот ми се зголемуваше, и морав да најдам брзо решение. Обичните очила веќе не ми помагаа, па морав да се подвргнам на медицински зафат. Тиго.мк ми помогна брзо да ја пополнам апликацијата и веднаш ги добив потребните средства, па денес можам слободно да читам книги колку сакам!

 
Назад