Кредит за невработени

Дали се соочувате со пречка во Вашата кариера и ви е потребна финансиска помош? Ги разбираме предизвиците што доаѓаат со тоа да се биде невработен, па затоа Тиго нуди КРЕДИТ ЗА НЕВРАБОТЕНИ, кој е специјално дизајниран за оваа ситуација.

 

Кредити до 200.000 денари

За сите Ваши потреби!

Одговор на апликацијата за 30 секунди

Парите ги добивате во најкус можен рок!

Земете кредит веднаш, вратете го на повеќекратни отплати

Поделете ја отплатата на 3, 6, 12, 18 или 24 мали месечни отплати!

 
Зошто да го изберете Tigo?
Барањето на кредит додека сте невработени може да биде тежок и стресен процес.
Нашиот кредит за невработени лица е брз и лесен начин да ги добиете парите што Ви се потребни за покривање на вашите трошоци. Со нашиот едноставен процес на аплицирање, можете да добиете одобрение за само неколку минути и да ги добиете вашите средства веднаш, истиот ден.
 
Знаеме дека времето е од суштинско значење. Затоа се трудиме да обезбедиме брзо одобрување, помагајќи да пристапите до парите што Ви се потребни најбрзо.
 
Тиго кредитот за невработени луѓе е достапен без жиранти и без имотна гаранција, што значително ја олеснува апликацијата.
Нудиме флексибилни услови за отплата кои  одговараат на Вашиот буџет и финансиска состојба. Без разлика дали треба краткорочен кредит за покривање на неочекувани трошоци или долгорочен кредит кој ќе Ви помогне да застанете на нозе, имаме опции кои можат да помогнат.
 
Нашиот Тиго тим на експерти е тука да ве води низ процесот, да одговори на вашите прашања и да обезбеди најдобри финансиски совети.
 
Не дозволувајте невработеноста да Ве спречи да ги остварите плановите. TIGO е тука да Ве поддржи во секој чекор.
 
TIGO кредитите се дизајнирани да ви обезбедат финансиска слобода за да истражите нови можност, да се развивате, или едноставно да ги покриете задолжителните трошоци во овој преоден период.
Вашиот пат кон финансиска стабилност започнува тука. Аплицирајте за кредит сега и направете го првиот чекор кон подобра иднина.
Дали сте спремни да го направите следниот чекор?
 
Побарајте го Вашиот тиго финансиски експерт на 13 700 Веднаш!
 

Сведоштва од задоволни клиенти

 

Софија С.

 

Мојата ќерка и јас планиравме европски одмор во Германија, но попатно сакавме да ги посетиме и Лондон и Рим. Тиго.мк ни помогна да ги оствариме нашите планови. Нивната брза услуга го направи нашето патување лесно и исто така многу прифатливо. Никогаш повеќе нема да размислувам за обезбедување финансиски средства. Ќе ги планирам своите патувања, посети на различни дестинации, а потоа само ќе се обратам на Тиго.мк и ќе ги обезбедам средствата за следната авантура.

Шенер Д.

 

Патувањето ги проширува вашите хоризонти и ви дава можност да запознаете нови пријатели и да научите разни работи за различни култури. Толку многу луѓе сонуваат да патуваат. Јас тотално го разбирам ова, затоа што тоа беше и мојот голем сон. Пред неколку години пред да одам да патувам за прв пат, патувањето беше сè за што можев да размислувам. Немаше ништо што сакав повеќе отколку да тргнам и да го истражувам овој голем неверојатен свет. Многу луѓе се чувствуваат како парите да се најголемата пречка што стои на нивниот пат. Тие го гледаат патувањето како скап сон што никогаш нема да можат да го остварат, па се откажуваат и само фантазираат за тоа. Откако ќе почнете да гледате колку се разумни трошоците за патувањето навистина, ќе почнете да гледате дека патувањата не се само за милионери. Обичните, просечни луѓе можат да заштедат за патување и да имаат неверојатни искуства низ целиот свет. Јас своите патувања ги започнав со Тиго.мк. и сега за секоја следна дестинација која сакам да ја посетам им се обраќам. Тие можат и вам да ви помогнат во остварување на вашите фантазии.

Никола К.

 

Кога минатата година, мојот син дојде и рече дека сака да оди на апсолвентска екскурзија, знаев дека сум во тесно. Такво патување знаев дека серизно ќе влијае на нашиот домашен буџет. Знаев дека тоа ќе биде искуство кое ќе го памети цел живот. Разговаравме со сопругата и решивме да му помогнеме колку можеме. Се обративме во Тиго.мк, каде вработените беа толку љубезни што ни помогнаа да ја пополниме апликацијата и набрзо ни го одобрија кредитот. Нашиот син замина со пријателите на апсолвентската екскурзија низ Европа, а ние не почувствувавме оптеретување на нашиот буџет.

Назад