KREDI PËR TË PAPUNËSIT

Jeni duke u përballur me një pengesë në karrierën tuaj dhe keni nevojë për ndihmë financiare? Ne i kuptojmë sfidat që vijnë me të qenit i papunë, prandaj Tigo ofron KREDI PËR TË PAPUNËSIT, e cila është krijuar posaçërisht për këtë situatë.

 

Kredi deri në 200.000 denarë

Për të gjitha nevojat tuaja!

Përgjigjja e aplikacionit në 30 sekonda

Ju i merrni paratë në kohën më të shkurtër të mundshme!

Merr një kredi tani, ktheni me shlyerje të shumëfishta

Ndani shlyerjen në 3, 6 ,12, 18 ose 24 pagesa të vogla mujore!

 

Pse të zgjidhni Tigo?

Aplikimi për një kredi ndërsa jeni i papunë mund të jetë një proces i vështirë dhe stresues.

Kredia jonë për personat e papunë është një mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për të marrë paratë që ju nevojiten për të mbuluar shpenzimet tuaja. Me procesin tonë të thjeshtë të aplikimit, ju mund të miratoheni në vetëm disa minuta dhe të merrni fondet tuaja menjëherë, në të njëjtën ditë.

 

Ne e dimë se koha është thelbësore. Kjo është arsyeja pse ne përpiqemi të ofrojmë miratim të shpejtë, duke ju ndihmuar të aksesoni paratë që ju nevojiten sa më shpejt që të jetë e mundur.

 

Kredia Tigo për të papunët ofrohet pa garant dhe pa garanci pronësie, gjë që lehtëson shumë aplikimin.

 
Ne ofrojmë kushte fleksibël të shlyerjes që përshtaten me buxhetin dhe situatën tuaj financiare. Nëse keni nevojë për një kredi afatshkurtër për të mbuluar shpenzimet e papritura ose kredi afatgjatë për t'ju ndihmuar të riktheheni në këmbë, ne kemi opsione që mund t'ju ndihmojnë.
 

Ekipi ynë i ekspertëve të Tigo është këtu për t'ju udhëhequr gjatë procesit, për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për të ofruar këshillat më të mira financiare.

Mos lejoni që papunësia t'ju pengojë të realizoni planet tuaja. TIGO është këtu për t'ju mbështetur në çdo hap të rrugës.

Kreditë TIGO janë krijuar për t'ju ofruar lirinë financiare për të eksploruar mundësi të reja, për të zhvilluar ose thjesht për të mbuluar shpenzimet e detyrueshme gjatë kësaj periudhe tranzicioni.

 

Rruga juaj drejt stabilitetit financiar fillon këtu. Aplikoni për një kredi tani dhe hidhni hapin e parë drejt një të ardhmeje më të mirë.

A jeni gati për të hedhur hapin tjetër?

 
Kërkoni ekspertin financiar të tigos në 13 700 Menjëherë!
Kthehu