Kredia pa garantues, pa interes

Keni nevojë për para nga një partner i besueshëm? Mos u brengosni! Tigo Fajnans miraton kredi të shpejta në para të gatshme nga 2,000 deri në 200,000 denarë, vetëm me letërnjoftim dhe pa asnjë sigurim!

 

Kredi nga 2,000 deri në 200,000 denarë

Për të gjitha nevojat tuaja të mëdha dhe të vogla

Pa garantues, pa sigurim, asnjë dokumentacion shtesë

Kushte transparente, pa shpenzime të fshehura

Përgjigja ndaj aplikacionit për 30 sekonda

Ju i merrni paratë në kohën më të shkurtër të mundshme!

 

Kapitali është një burim i kufizuar dhe jo të gjitha shpenzimet mund të parashikohen në kohën e duhur. Kur bëhet fjalë për nevojën për qasje të shpejtë në para, është me të vërtetë e rëndësishme që buxheti juaj të jetë më pak i ngarkuar. Asnjë lloj garantuesi nuk kërkohet kur miratoni një kredi në Tigo. E tëra që ju nevojitet për aplikimin është vetëm letërnjoftimi.

 

Një kredi pa garantues në të vërtetë do të thotë që vetëm ju jeni përgjegjës për kredinë që merrni. Ndërsa ky përfitim është ai që kërkojnë shumë aplikues kur marrin një kredi pa garantues, është shumë e rëndësishme që ajo të shlyhet në kohën dhe mënyrën e rënë dakord me kreditorin.

 

Në Tigo Fajnans mund të aplikoni për një shumë brenda shumës minimale dhe maksimale. Ne ofrojmë qasje në një kredi të shpejtë pa garantues nga 2,000 deri në 200,000 denarë. Nëse kjo kredi do të miratohet apo jo varet nga përmbushja e kritereve për shumën që dëshironi të merrni hua dhe historikun tuaj të kreditit. Mënyra më e mirë për të zbuluar nëse kualifikoheni për shumën e kredisë që ju nevojitet është të plotësoni një aplikim.

 
 

Dëshmi nga klientët e kënaqur

 

Natasha S.

 

Doja të festoja ditëlindjen e 28-të me miqtë e mi, por paga ime nuk mjafton për të festuar ditëlindjen time me të gjithë miqtë e mi. Prandaj, vendosa të aplikoj për një kredi. Kam vërejtur Tigo.mk në Facebook dhe diku tjetër përmes internetit, kështu që shkova në uebfaqen e tyre dhe aplikova përmes internetit. Shumë shpejt një nga punonjësit më kontaktoi me telefon dhe më ndihmoi të plotësoja aplikacionin. Pastaj shkova në filialin më të afërt dhe për më pak se 10 minuta kisha paratë në duart e mia. Nuk më duheshin as garantues! Vetëm letërnjoftimi! Më pëlqeu shërbimi ndaj klientit që keni, stafi është shumë i sjellshëm dhe i durueshëm dhe iu përgjigj të gjitha pyetjeve të mia shpejt. Kjo ishte kredia ime e parë dhe nuk kisha as interes për të! Pa menduar, do të përdorja përsëri shërbimet tuaja kur të më duhen!

Sllavica О.

 

Mundohem të mbuloj shpenzimet e rregullta mujore dhe të jem shumë e kujdesshme se si i shpenzoj paratë e rrogës. Ka muaj kur nuk mund të kursej para, dhe kur është e vështirë të paguaj gjithçka vetëm me pagën time. Kur doja të blija rroba të reja që pashë në dyqanin tim të preferuar, të cilave nuk u rezistoja dot, mendova se mënyra më e mirë ishte të merrja një kredi të vogël të shpejtë. Nuk kisha nevojë për garantues. Dhe ky ishte vendimi i duhur. Kredia e parë në Tigo.mk për të cilën kam aplikuar ishte falas, nuk kishte interes! Me të vërtetë u gëzova! Tani jam shumë e lumtur me rrobat e mia të reja. Procedura e paraqitjes së një aplikimi për miratimin e kredisë është shumë e lehtë dhe e shpejtë. Faleminderit!

Goran G.

 

Fundi i muajit është një periudhë shumë interesante për mua! Të gjitha faturat mblidhen në pothuajse një ditë. Pastaj diçka ndodh papritmas dhe ju duhen më shumë para. Gjithçka është e rëndësishme, kështu që është e pamundur të përcaktohen përparësitë. Këtë problem e kam zgjidhur me një kredi nga Tigo.mk. Më keni ndihmuar përsëri, sepse sa herë që kam nevojë për të hyra të shpejta parash, unë aplikoj për një kredi pa garantues dhe marr aq para sa më duhen, dhe i shlyej sipas mundësive të mia. Është shumë e lehtë kur kam mundësi, prandaj zgjodha të përdor opsionin për të shlyer kredinë me pagesa të vogla mujore në 24 këste, megjithëse opsionet e shlyerjes së kredisë ishin gjithashtu në dispozicion për 3, 6, 12 dhe 18 muaj. Kam pasur një përvojë të mirë me Tigon. Unë jam mirënjohës për ndihmën që më keni dhënë.

Kthehu