Kredia e parë e Tigos është FALAS! SA do të merrni - AQ do të ktheni!

  

Shuma
Zgjidhni shumën tuaj:
МКД
Sa para keni nevojë?
Për shlyerje МКД
Detajët e kredisë Data e shlyerjës

3 arsye pse Tigo

PSE TË ZGJIDHNI KREDITE TIGO ONLINE?

Përgjigje më të shpejt vetëm 30 sekonda

Ju i merrni paratë në kohën më të shkurtër të mundshme!

Kredi prej 2.000 deri 80.000 denarë

Vetëm me letërnjoftim ose pasaportë!

Në dispozicion gjithnjë dhe kudo

Onlajn, TIGO Degët, Posta!

Dëshmi nga klientët tanë

Светлана Д.

Përvoja që kam me Tigo është shumë pozitive. Ata më erdhën mirë kur më duheshin më shumë, procesi i aplikimit ishte shumë i lehtë dhe i shpejtë, dhe gjithashtu mora një zbritje prej 50% të kostove. Unë e rekomandoj atë!

Александар Д.

Kredia e shpejtë e Tigo më ndihmoi kur më duhej më shumë. Unë do tʼu jem gjithmonë mirënjohës për këtë.

Билјана К.

Jam tejet e kënaqur me të gjithë trajtimin që e morra në Tigo. Kredinë ma miratuan menjëherë dhe paratë i kisha në më pak se gjysmë ore. Mbarova punë dhe paratë i ktheva pa asnjë kosto.

Ненад Т.

Përvoja ime me Tigo ishte e shkëlqyer. Ato më përkrahën kur ishte më e rëndësishme për mua. Ua rekomandoj të gjithëve që kanë nevojë urgjente për para, sepse janë me të vërtetë më të shpejtë dhe më të lirë dhe i paguajnë paratë në dorë.

Иван С.

Unë me të vërtetë nuk kam asnjë vërejtje për Tigo. Kur kisha nevojë urgjente për para, menjëherë ma aprovuan shumën që e kërkova. Fletë-aplikimi ëhtë shumë i lehtë për tʼu plotësuar, nuk të shqetësojnë me dokumente dhe me pyetje të panevojshme. Ata po përpiqen tʼju ndihmojnë. Unë e rekomandoj Tigo për secilin që ka nevojë urgjente për para.

Гордана А.

Unë ndihem e sigurtë me Tigo. Janë të shpejtë, profesional dhe të sjellshëm. Ata shpjegojnë mirë, nuk kanë truke dhe shpenzime të fshehura. Tani, nëse përsëri më nevojiten para, e di se ku te drejtohem.

Numri i kredive të aprovuara

135 500

Кreditë e aprovuara në shumë

1.576.377.190 den
64%

nga aplikimet janë aprovuar kredi