Kredia për shërbime mjekësore

Shëndeti juaj nuk mund të presë! Ju është paraqitur një nevojë e papritur për një lloj ndërhyrjeje mjekësore? Ju duhen para menjëherë? Mos u brengosni! Këtu është Tigon për t’ju ndihmuar!

 

Kredi deri në 200,000 denarë

Për të gjitha procedurat mjekësore të planifikuara dhe të paplanifikuara

Përgjigja ndaj aplikacionit për 30 sekonda

I merrni paratë në kohën më të shkurtër të mundshme!

Merrni kredi menjëherë, kthejeni atë me shlyerje të shumëfishta

Ndajeni shlyerjen në 3, 6, 12, 18 ose 24 pagesa të vogla mujore!

 

Nëse jeni duke u përballur me shpenzime mjekësore që nuk mund t’i paguani, ndoshta është e nevojshme të mendoni për të marrë një kredi që do ta kishit përdorur për të mbuluar shërbimet e nevojshme mjekësore. Nuk mundeni gjithmonë të parashikoni se sa saktësisht duhet të paguani për të marrë kujdesin e nevojshëm. Kur keni nevojë për një trajtim mjekësor për një sëmundje apo lëndim serioz, pagesa e procedurës së shtrenjtë mund të jetë një barrë shtesë.

 

Me përdorimin e kredive të shpejta për nevoja mjekësore ju keni mundësinë të paguani për një sërë shërbimesh mjekësore, të tilla si operacione zgjedhore, trajtime, procedura urgjente. Kreditë e shpejta nuk kërkojnë sigurim shtesë ose garantues, kështu që nuk është e nevojshme për të siguruar dëshmitë e juaja të pagës apo të të ardhurave, as të leni peng diçka, në emër të shëndetit tuaj. Këto kredi janë më të përshtatshme për ata konsumatorë me një histori të mirë të kredisë. Disa procedura mjekësore janë emergjente (situatat e jetës ose vdekjes), kështu që në këtë rast marrja e trajtimit është prioriteti i parë dhe kredia për shërbime mjekësore merret në bazë të këtij fakti. Por ekzistojnë edhe trajtime të tjera mjekësore që bien në kategorinë zgjedhore, që do të thotë se ato nuk kanë nevojë të domosdoshme mjekësore, por kanë potencial të konsiderueshëm për të përmirësuar shëndetin, rehatinë ose cilësinë e jetës suaj. Kjo është edhe një arsye e vlefshme për të kërkuar një kredi të shpejtë për shërbime mjekësore, veçanërisht për shkak se për të kursyer për të paguar procedurën me para të gatshme ju duhet kohë, gjatë së cilës nuk do të keni mundësinë për të marrë përfitimet e trajtimit.

 

Ekzistojnë disa përfitime nga përdorimi i një kredie të shpejtë për të paguar shërbimet mjekësore. Ju mund të keni shpejt qasje në paratë - dhe në qoftë se keni nevojë për një trajtim urgjent mjekësore, ky mund të jetë faktori më i rëndësishëm për ju. Nëse ju aplikoni dhe të hollat ju aprovohen, paratë mund t’i merrni në të njëjtën ditë për vetëm 10 minuta. Mos harroni se duke u kujdesur për shëndetin tuaj tani, mund të ndihmoni për të parandaluar një sëmundje më të rëndë më vonë, gjë që do të rezultojë me fatura të larta për shërbimet mjekësore.

 
 

Dëshmi nga klientët e kënaqur

 

Ivana N.

 

Gjithmonë kam dashur të bëj operacione plastike korrigjuese në hundë. Unë kisha nevojë për mjete financiare shtesë dhe përsëri u drejtova në Tigo. Si gjithmonë, Tigo më siguroi shërbimin më efikas për mua në marrjen e kredisë së 4-t. Ata bënë që i gjithë procesi të rrjedhë pandërprerë. Ju falënderoj që procesin e aplikimit dhe miratimin financiar e bëtë një përvojë të përsosur. I vlerësoj këshillat dhe udhëzimet Tuaja dhe do t’ia rekomandoja shërbimet tuaja secilit. Përsëri ju falënderoj.

Marjan D.

 

Para disa kohe kam pasur probleme shëndetësore dhe patjetër e kisha për të bërë një ekzaminim shtesë të cilin pakoja ime e sigurimit nuk e mbulonte. Këto ekzaminime ishin të shtrenjta dhe me një familje me katër fëmijë, dhe me vetëm një pagë në atë kohë, më dukej e pamundur për të gjetur paratë. Por, më parë kam përdorur një kredi të Tigo.mk dhe e di se sa është e lehtë dhe e shpejtë, kështu që aplikova përsëri. Në fakt, kam marrë të hollat për kredinë time të dytë për më pak se 5 minuta. Nuk mund ta besoja!

Arben D.

 

Kam marrë një hua të madhe për shtëpinë dhe shpenzimet e mia mujore janë shumë të larta. Kisha nevojë për para të cilat djalit tim do t’i siguronin një shërbim stomatologjik –vendosjen e një aparati stomatologjik. Pashë një filial të Tigo.mk në afërsi të shtëpisë sime.

Kthehu