Кредит на рати

Ви требаат пари одеднаш, а сакате да ги враќате на повеќе рати? Не грижете се! Со премиум опцијата на Тиго сега можете да го отплаќате својот кредит на 3, 6, 12, 18 или 24 месечни отплати!

 

Земете кредит веднаш, вратете го на повеќекратни отплати

Поделете ја отплатата на 3, 6, 12, 18 или 24 мали месечни отплати!

Отплата со одлични услови

Скроени да одговараат на Вашиот буџет

Вистински избор за поголеми износи

Распределете ја отплатата на кредит како што Вам ви одговара

 

Услови за кредит на рати од Тиго

Брзите кредити се одлична опција за сите коишто сакаат да добијат одредена сума на пари, како и брз одговор за нивниот кредитен лимит. Доколку на тоа ги додадеме и можностите за плаќање на рати, добивате услуга со повеќекратни придобивки, скроена да одговара за сите Ваши финансиски потреби. Овој кредит може да биде решение кога ви се потребни пари во кеш веднаш, а отплатата на ратите ја правите како што Вам најмногу Ви одговара

  1. Кредит од 2.000 до 200.000 денари, без жиранти и без дополнително обезбедување, само со лична карта
  2. Одговор на апликација за 30 секунди. Бесплатната апликација Ви овозможува за многу брзо време да знаете колку точно може да подигнете и имате можност да ги планирате вашите трошоци многу подобро.
  3. Исплата во кеш или на трансакциска сметка за неколку минути. Исплатата на одобрениот износ на заемот за кој аплицирате се врши на два начини:
    1. во кеш во филијала, при што парите ги добивате за најмногу 10 минути;
    2. На Вашата трансакциска сметка
  4. Можност за отплата на повеќекратни месечни отплати. Во Тиго, можеме да ви овозможиме кредит до 200.000 ден. кој може да го исплатите на 3, 6,12, 18 или 24 мали месечни рати. Вака, ќе имате средства кои ви требаат веднаш, а сумата ќе ја враќате во временски период како што најмногу Ви одговара. Наместо да враќате голема сума за краток временски рок, ќе може да враќате на мали месечни отплати. Исто како и кај секој вид на кредит, кредитот на рати не влијае врз вашиот кредитен рејтинг, сè додека вашите рати ги плаќате навреме.

Поволните услови за плаќање на рати ви овозможуваат да ја подигнете посакуваната сума, и да ја исплатите на подолг рок. Ние сме посветени да ви овозможиме средства во најбрз можен рок, и да ви овозможиме начините на коишто ги враќате тие средства да не влијаат многу на вашите месечни буџети.

 
Назад