Филијали

Кредитирањето никогаш не било побрзо, полесно и поедноставно! Во филијалите на Тиго кредитите се процесираат и исплаќаат во КЕШ веднаш по процесирањето! Процесот од аплицирање до добивање на КЕШ кредит до 100.000 денари е помалку од 5 минути при итно процесирање на апликацијата. Аплицирајте и Вие! Потребно Ви е само лична карта.

Вашиот прв кредит во Тиго со еднократна и навремена отплата до 30 дена е БЕСПЛАТЕН - колку ќе земете толку ќе вратите. Дополнително, отсега имате можност Вашиот бесплатен кредит да го продолжите до 60 дена за само 1 денар!

Центар 1 - Тифани

Улица

Васил Главинов 14 - Во близина на главната Пошта, 1000, Скопје - Центар
Работно време

Понеделник-петок 08:00 - 20:00
Сабота 08:00 - 18:00
Недела 09:00 - 14:00

Центар 2 - ГТЦ

Улица

Кеј 13-Ти Ноември Г.Т.Ц. Приземје (до Спорт Реалити), 1000, Скопје - Центар
Работно време

Понеделник-петок 09:00 - 17:00
Сабота Затворено
Недела Затворено

Ѓорче Петров

Улица

Ѓорче Петров Бр.71 лам. А-лок. Бр.7 - Спроти старата Општина Ѓорче Петров, 1060, Скопје - Ѓ. Петров
Работно време

Понеделник-петок 09:00 - 17:00
Сабота Затворено
Недела Затворено

Аеродром

Улица

бул. Јане Сандански 79 а - зградата на Телекабел, 1128, Скопје - Аеродром
Работно време

Понеделник-петок 08:00 - 19:00
Сабота 08:00 - 16:00
Недела Затворено

Кисела Вода

Улица

Иван Козаров бр.24, 1104, Скопје - нас. Кисела Вода
Работно време

Понеделник-петок 09:00 - 17:00
Сабота Затворено
Недела Затворено

Чаир - Поинт Ретаил Парк

Улица

Ул. Македонско Косовска Бригада 67, локал 31 - Поинт Ретаил Парк, 1010, Скопје - Чаир
Работно време

Понеделник-петок 09:00 - 20:00
Сабота 10:00 - 18:00
Недела Затворено

Бит Пазар

Улица

Ул. Решат Џафери 11 - до хотел Султан, 1010, Скопје - Чаир
Работно време

Понеделник-петок 08:00 - 18:00
Сабота 08:30 - 16:30
Недела Затворено

Маџари

Улица

Перо Наков 25, комплекс на Електрометал, сектор 2, 1040, Скопје - Маџари
Работно време

Понеделник-петок 12:00 - 20:00
Сабота 10:00 - 18:00
Недела Затворено

Драчево

Улица

Јустинијан Први 10Г - маркет Електрометал Драчево, 1050, Драчево
Работно време

Понеделник-петок 12:00 - 20:00
Сабота 10:00 - 18:00
Недела Затворено

Карпош

Улица

Манапо 3 - Маркет Електрометал Карпош, 1020, Скопје - Карпош
Работно време

Понеделник-петок 12:00 - 20:00
Сабота 10:00 - 18:00
Недела Затворено

Тетово

Улица

120 бр.2 локал бр.3 - Градски пазар спроти Пензионерски дом, позади ТЦ РеМалл, 1200, Тетово
Работно време

Понеделник-петок 08:00 - 20:00
Сабота 08:00 - 18:00
Недела 09:00 - 14:00