Rrjeti i degëve

Kreditimi nuk ka qenë asnjëherë më i shpejtë, më i lehtë dhe më i thjeshtë! Në degët e Tigos kreditët përpunohen dhe paguhën në KESH menjëhere pas përpunimit . Procesi nga aplikimi deri te marrja e një kredie KESH deri në 80.000 denarë është më pak se 5 minuta gjatë përpunimit urgjent të aplikiimiit.

Центар - Тифани

Rruga

Васил Главинов 14 - Во близина на главната Пошта, 1000, Скопје - Центар
Orari i punës

E hënë - E premte 09:00 - 19:00
E shtunë 09:00 - 17:00
E diel 09:00 - 14:00

Ѓорче Петров

Rruga

Ѓорче Петров Бр.71 лам. А-лок. Бр.7 - Спроти старата Општина Ѓорче Петров, 1060, Скопје - Ѓ. Петров
Orari i punës

E hënë - E premte 09:00 - 17:00
E shtunë Mbyllur
E diel Mbyllur

Кисела Вода

Rruga

Иван Козаров бр.54, 1104, Скопје - нас. Кисела Вода
Orari i punës

E hënë - E premte 09:00 - 17:00
E shtunë Mbyllur
E diel Mbyllur

Аеродром

Rruga

бул. Јане Сандански 79 а - зградата на Телекабел, 1128, Скопје - Аеродром
Orari i punës

E hënë - E premte 09:00 - 17:00
E shtunë Mbyllur
E diel Mbyllur

Бит Пазар

Rruga

Ул. Решат Џафери 11 - до хотел Султан, 1010, Скопје - Чаир
Orari i punës

E hënë - E premte 09:00 - 17:00
E shtunë 09:00 - 17:00
E diel Mbyllur

Кавадарци

Rruga

Ул.Илинденска 113, 1430, Кавадарци
Orari i punës

E hënë - E premte 09:00 - 19:00
E shtunë 09:00 - 17:00
E diel Mbyllur

Куманово

Rruga

Гоце Делчев 36 зграда бр.1, влез 02 - Спроти МАТИЧНО на плоштад, 1300, Куманово
Orari i punës

E hënë - E premte 09:00 - 19:00
E shtunë 09:00 - 17:00
E diel 09:00 - 14:00

Тетово

Rruga

120 бр.2 локал бр.3 - Градски пазар спроти Пензионерски дом, позади ТЦ РеМалл, 1200, Тетово
Orari i punës

E hënë - E premte 09:00 - 19:00
E shtunë 09:00 - 17:00
E diel 09:00 - 14:00

Битола

Rruga

Никола Тесла 42/1 - Во близина на зградата ГРОЗД, на улицата кај Ајчо и Сетек, 7000, Битола
Orari i punës

E hënë - E premte 09:00 - 19:00
E shtunë 09:00 - 17:00
E diel 09:00 - 14:00

Велес

Rruga

Маршал Тито 32, 1400, Велес
Orari i punës

E hënë - E premte 09:00 - 19:00
E shtunë 09:00 - 17:00
E diel Mbyllur

Штип

Rruga

Ванчо Прќе 67, 2000, Штип
Orari i punës

E hënë - E premte 09:00 - 19:00
E shtunë 09:00 - 17:00
E diel Mbyllur