Аплицирајте во Пошта

Не можете да аплицирате онлајн или во нашите филијали? Не е проблем. ТИГО Фајнанс има соработка со Македонски Пошти и со Paynet терминалите низ цела Македонија.

 

1. Едноставно посетете било која од подружниците на Македонски Пошти ширум нашата држава и побарајте од вработените да аплицирате за Тиго кредит. Ова е контакт листа на сите поголеми Пошти во Македонија: http://www.posta.com.mk/контакти/#podruznici

2. ТИГО Фајнанс нуди и можност за аплицирање преку терминалните на Paynet. На нивните терминали Вие може лесно да поднесете апликација која веднаш ќе биде процесуирана од нашите оператори. Мрежата на Paynet e достапна низ цела Македонија, а каде точно се наоѓаат терминалите може да видите на следниов линк: https://paynet.mk/map

Назад