Новитети

Новогодишно изненадување - ТИГО НАГРАДУВА!

 

Со цел да ја прославиме Новата Година како што доликува, Тиго реши да ги награди своите клиенти! Од 17ти декември до 31ви јануари имате можност да бидете дел од нашата голема наградна игра, кадешто имате можност да добиете многу вредни награди. 

 

 

Учесници во наградната игра ќе бидат сите оние клиенти коишто ќе им биде успешно издаден кредит на рати во периодот од 17ти декември до 31ви јануари! Доколку во овој период ви е успешно издаден кредит на рати вие може да добиете една од наградите во нашиот награден фонд.

Фондот се состои од:

 • 3 x Sony Bravia 32" Ultra Slim Edge LED Телевизори
 • 3 x Huawei Mate 10 lite мобилни телефони 
 • 3 X Lenovo Ideapad - лаптопи
 • 10 x Lenovo Tab 4 - таблети
 • 10 x Philpis - тостери 

 

Извлекувањето се одржа на 04.02.2019 во 14:00 часот во просториите на Тиго Фајнанс. Целиот настан беше пренесуван во живо на Facebook. Во наградната игра учество зедоа повеќе од 2000 клиенти. Добитници на наградите се:

  

 1. L9383313, БРАНКО, Охрид, добитник на ТОСТЕР
 2. L1259525, БЛАГУНА, Струмица, добитник на ТОСТЕР
 3. L4814166, МЕВЉУДЕ, Охрид, добитник на ТОСТЕР
 4. L7345954, БИЛЈАНА, Прилеп, добитник на ТОСТЕР
 5. L3049864, АТАНАС, Гевгелија, добитник на ТОСТЕР
 6. L3217637, ТОМЕ, Скопје, добитник на ТОСТЕР
 7. L9653002, ИГОР, Велес, добитник на ТОСТЕР
 8. L4181396, ДРАГИ, Битола, добитник на ТОСТЕР
 9. L7905095, ФИСНИК, Тетово, добитник на ТОСТЕР
 10. L7788564, ЖИВКО, Скопје, добитник на ТОСТЕР
 11. L7087597, ОЛИВЕР, Куманово, добитник на ТАБЛЕТ
 12. L1095880, БАЈРАМША, Скопје, добитник на ТАБЛЕТ
 13. L3446633, АЛЕКСАНДАР, Битола, добитник на ТАБЛЕТ
 14. L2095065, ЗАНА, Тетово, добитник на ТАБЛЕТ
 15. L6084215, ЗОРАН, М.Каменица, добитник на ТАБЛЕТ
 16. L3990566, АЉАЈДИН, Скопје, добитник на ТАБЛЕТ
 17. L1767355, НАФИ, Тетово, добитник на ТАБЛЕТ
 18. L9430934, ЗОРАН, Тетово, добитник на ТАБЛЕТ
 19. L5390282, АРИФ, Тетово, добитник на ТАБЛЕТ
 20. L1105839, СТЕФАН, Скопје, добитник на ТАБЛЕТ
 21. L9073562, ЗОРАН, Куманово, добитник на ЛАПТОП
 22. L5035661, ДРАГАН, К.Паланка, добитник на ЛАПТОП
 23. L9458481, АТИЏЕ, Прилеп, добитник на ЛАПТОП
 24. L4806270, ЈУСУФ, Скопје, добитник на HUAWEI
 25. L7425788, АГИМ, Скопје, добитник на HUAWEI
 26. L7835268, КИРО, Скопје, добитник на HUAWEI
 27. L8950244, ДИЈАНА, Новаци, добитник на TV
 28. L4464546, САЊА, Штип, добитник на TV
 29. L1167631, ВИКТОР, Пробиштип, добитник на TV

 

Ваучерите за наградите се подигаат од пон до пет од 9 до 17 часот, лично со лична карта во филијалата на Тиго Фајнанс во Аеродром бул. Јане Сандански 109 а.

Со ваучерот, добитниците треба да појдат во Сетек Рузвелтова за да си ја подигнат наградата.

 

Назад