Подгответе се за Black Friday со Тиго

 

Дали сте подготвени за најголемото шопинг доживување за 2020 година?

Најголемиот и најпознатиот ден за шопинг, кој започнува традиционално да се одбележува последниот петок во ноември, оваа година се случува на 27-ти ноември.

За љубопитните, овој ден започнал традицонално да се одбележува уште од далечната 1952 година, но терминот “Black Friday’’ започнува масовно да се комуницира во последните две децении паралелно со развојот на електронската комуникација.BF web 1200_600

Што можете да очекувате за Black Friday? Започнувајќи на 27-ми ноември, најголем дел од продавниците ќе обезбедат специјални попусти кои ќе се движат од -20% до - 70%.

Свесни дека попустите траат многу краток период, а работите што сакате да ги купите може да се потрошат за само неколку часа – ние ви нудиме брзо и лесно финансиско решение. Така, со аплицирање за Тиго кредит онлајн или во некоја од нашите филијали ширум земјата, вие можете на едноставен начин да добиете пари и да ги остварите вашите финансиски желби. Аплицирајте само со лична карта и добијте ги средствата за само 10 минути. 

 

  • Можете да аплицирате за кредит до 80.000 денари, само со лична карта
  • Во најбрз рок ќе имате пари на сметка;
  • Mоже да добиете кеш на рака во некоја од нашите филијали ширум земјава.

 

Аплицирајте онлајн на www.tigo.mk или во некоја од нашите филијали ширум земјата – одговор на апликацијата се добива за 30 секунди, a исплатата во кеш се врши за само 10 минути!

 

Побрзајте, Black Friday e.... утре!

Назад