Биди совесен - аплицирај за кредит онлајн!

 

Следејќи ги препораките на Светската здравствена организација (СЗО) и Владата на Република Северна Македонија, како компанија преземаме превентивни мерки за намалување на ризиците од заразни болести и вирусот COVID-19 за своите вработени и своите клиенти.

 

Caption

 

 

 

Во оваа насока, Тиго ги потсетува своите клиенти дека за добивање на сите информации од интерес, на располагање им се различните канали за комуникација тоа:

 

  1. Дигиталните канали за комуникација на Тиго - како нашиот вебсајт tigo.mk и фан страницата на Фејсбук.
  2. Преку Контакт Центарот на телефонскиот број 13 700 - преку кои клиентите можат да ја добијат неопходната поддршка, апликација за кредит или дополнителни информации за услугите на Тиго, што дополнително ќе придонесе во олеснување на насоките граѓаните да не прават непотребни излегувања во овој период.

Доколку сепак граѓаните имаат неодложна потреба за посета на филијалите на Тиго, во нашите простории се обезбедени средства за дезинфекција кои клиентите ќе може да ги користат при посетата.

 

Зошто да аплицирате онлајн?

Ве потсетуваме дека имате можност да аплицирате за брз кредит од 2.000 до 80.000 денари на многу брз и едноставен начин, од било кои електронски уред (компјутер, таблет или мобилен телефон), во било кое време и од било кое место, при што, не е потребно да присуствувате физички во филијала, а исто така имате и опција бараните средства ги добивате веднаш на сметка.

Покрај тоа што аплицирањето онлајн е функционална опција која Ви овозможува да аплицирате за кредит од удобноста на Вашиот дом, аплицирањето онлајн има дополнителни предности, како што се:

 

  • Аплицирањето онлајн е брзо;
  • Аплицирањето онлајн е едноставно;
  • Аплицирањето онлајн Ви дава флексибилност;
  • Можете да аплицирате од било каде, било кога – 24/7.

 

Како да аплицирате онлајн?

За да аплицирате за онлајн кредит, најпрво треба да го изберете посакуваниот износ на средства, а потоа да продолжите со пополнување на бараните полиња. Од Вас се бара само да ги пополните соодветните податоци во соодветното поле, како што се Вашето Име, Презиме, единствен матичен број (ЕМБГ), и Вашиот телефонски број за контакт.

Одговор на Вашата апликација за кредит, како и точната сума која Ви е одобрена ја добивате за 30 секунди од моментот на поднесување на апликацијата.

Исто така, имате опција да изберете еден од двата начина на исплата на средствата, а тоа се во кеш на рака во филијала или на Вашата трансакциска сметка. Понатаму, имате опција да изберете дали сакате кредитот да го вратите одеднаш или на 3,6,12,18 или 24 месечни отплати. Дополнително, нашиот Контакт Центар е подготвен да ви даде целосна поддршка при апликација за кредит, а со тоа да придонесе во олеснување на насоките да не правите непотребни излегувања во овој период. За било какви информации, јавете се на 13 700 и нашите оператори ќе ви помогнат. Доколку сепак имате неодложна потреба, во нашите филијали се обезбедени средства за дезинфекција кои може да ги користите при посетата

Со цел полесно пополнување на апликацијата, следете ги чекорите од видео упатството подолу.

Доколку Ви е потребна финансиска поддршка, тука е ТИГО со најбрзиот кредит од 2.000 - 80.000 денари! Дополнително, првиот брз кредит до 26.000 денари е со 0% трошоци, односно колку земате, толку враќате! Исто така, имате опција за враќање на кредиот и на мали месечни отплати, до 24 месеци!

АПЛИЦИРАЈ СЕГА и добиј ги парите на сметка за само 10 минути. За повеќе информации побарајте нè на 13 700.

 

*** Условите на продуктите и информациите кои се содржани во овој блог може може да бидат застарени и не соодветствуваат со моменталната ситуација предизвикана од кризната состојба.

 

 

 

Назад