Kredia e parë është FALAS!
Shuma
Zgjidhni shumën tuaj:
МКД
Sa para keni nevojë?
Për shlyerje МКД
Detajët e kredisë Data e shlyerjës

Tigo kredite të shpejta

PSE TË ZGJIDHNI KREDITE TIGO ONLINE?

icon

Kredia e parë është FALAS

Sa do të merrni, aq do të ktheni

icon

Kredi prej 2.000 deri 200.00 denarë

Vetëm me letërnjoftim ose pasaportë!

icon

Sa të duash, si të duash, kur të duash

në dispozicion në çdo kohë, kudo

Dëshmi nga klientët tanë

Светлана Д.

Përvoja që kam me Tigo është shumë pozitive. Ata më erdhën mirë kur më duheshin më shumë, procesi i aplikimit ishte shumë i lehtë dhe i shpejtë, dhe gjithashtu mora një zbritje prej 50% të kostove. Unë e rekomandoj atë!

Александар Д.

Kredia e shpejtë e Tigo më ndihmoi kur më duhej më shumë. Unë do tʼu jem gjithmonë mirënjohës për këtë.

Билјана К.

Jam tejet e kënaqur me të gjithë trajtimin që e morra në Tigo. Kredinë ma miratuan menjëherë dhe paratë i kisha në më pak se gjysmë ore. Mbarova punë dhe paratë i ktheva pa asnjë kosto.

Ненад Т.

Përvoja ime me Tigo ishte e shkëlqyer. Ato më përkrahën kur ishte më e rëndësishme për mua. Ua rekomandoj të gjithëve që kanë nevojë urgjente për para, sepse janë me të vërtetë më të shpejtë dhe më të lirë dhe i paguajnë paratë në dorë.

Иван С.

Unë me të vërtetë nuk kam asnjë vërejtje për Tigo. Kur kisha nevojë urgjente për para, menjëherë ma aprovuan shumën që e kërkova. Fletë-aplikimi ëhtë shumë i lehtë për tʼu plotësuar, nuk të shqetësojnë me dokumente dhe me pyetje të panevojshme. Ata po përpiqen tʼju ndihmojnë. Unë e rekomandoj Tigo për secilin që ka nevojë urgjente për para.

Гордана А.

Unë ndihem e sigurtë me Tigo. Janë të shpejtë, profesional dhe të sjellshëm. Ata shpjegojnë mirë, nuk kanë truke dhe shpenzime të fshehura. Tani, nëse përsëri më nevojiten para, e di se ku te drejtohem.

Çfarë ofrojmë ne

Ne ofrojmë mbështetje financiare kur është më e nevojshme! Sa herë që mendoni për kredi konsumatore online për çfarëdo qëllimi, shikoni tigo.mk! Kreditë tona të shpejta online nga 2.000 deri në 200.000 denarë janë në dispozicion për të gjithë qytetarët e rritur të Maqedonisë, pa asnjë kufizim moshe. Gjithçka që ju nevojitet është një letërnjoftim i vlefshëm, e-mail dhe telefon celular. Thuaj lamtumirë procedurave të gjera dhe shumëditore, sepse në Tigo procesi nga aplikimi deri te pagesa në kesh matet në minuta - përgjigjen për aplikacionin online falas e merrni për 30 sekonda dhe nëse aplikoni në një filial, do të merrni një përgjigje menjëherë. Ne ofrojmë shërbime financiare të përballueshme dhe teknologjikisht të avancuara për të gjithë, ndaj kreditë tona ofrohen vetëm me letërnjoftim, pa sigurim, pa garant dhe pa dëshmi të të ardhurave. Kreditë për individë që ofrojmë janë me mundësi pagese të shumëfishta mujore deri në 24 muaj.

benefit1 Vetëm me letërnjoftim!
benefit2 Miratimi në mënyrë ekspres!
benefit3 0 denarë kushton aplikimi!
benefit4 Mundësi për shlyerje të shtyrë të kredisë!

 

Numri i kredive të aprovuara

206 240

Кreditë e aprovuara në shumë

3.1 miliardë denarë
64%

nga aplikimet janë aprovuar kredi