Продолжување на рок за отплата. Кредит на рати

Продолжување на рок на отплата

 

    
        
  1. Ќе доцните со плаќањето на ратата?
  2. Ви нудиме одложување на плаќањето.
  3. Најавете се на Вашиот клиентски профил за да ги проверите трошоците
  4. Платете за продолжувањето сега, а ратата платете ја подоцна!

 

За повеќе информации за продолжување на рокот, јавете се на 13 700 или дознајте повеќе тука Продолжување на рок на отплата

Назад