Blog

Shërbimet tona janë në dispozicion në 26 degë në të gjithë vendin

 

Në mënyrë që të jemi edhe më pranë klientëve tanë dhe të sigurojmë përvojën më të lartë të klientit në çdo kontakt me ta, në përputhje me strategjinë tonë të zgjerimit të rrjetit të shitjeve, shërbimet e Tigo Fajnans janë tani në dispozicion në 26 degë në 19 qytete në të gjithë vendin. Kështu, rrjeti i degëve Tigo, është rrjeti më i përhapur në industrinë e flintit të vendit, gjithnjë i disponueshëm për nevojat e qytetarëve.

 

 

Rritja dhe zgjerimi i disponueshmërisë së degëve do të vazhdojnë edhe në periudhën e ardhshme. "Ne punojmë në një nga industritë në rritje më të shpejtë - industria fintech, dhe pikërisht dinamika e saj përveç që kërkon përshtatje të vazhdueshme dhe të shpejtë të lajmeve, në të njëjtën kohë vendos pritshmëri të reja, veçanërisht për ato kompani që ofrojn përvojë për klientin të nivelit të lartë është një përparësi kryesore. Promovimi i vlerave, disponueshmërisë, shpejtësisë, transparencës, besimit, besnikërisë dhe përkushtimit, në të cilin jetojmë me çdo kontakt të klientit, besojmë se po ndjekim vazhdimisht dinamikën e industrisë. Ne jemi të përkushtuar seriozisht për të ofruar shërbime që i përgjigjen nevojave të qytetarëve për shërbime të shpejta financiare, të cilave nuk u është dhënë kurrë mundësia të ofrojnë një zgjidhje fleksibile dhe adekuate për nevoja financiare të papritura. Ne vazhdojmë me të njëjtin ritëm, "Tha Filip Dimitrovski, CEO i Tigo Fajnans”

 

Përdorimi i shërbimeve tona konsumatorët mund me leht të aplikojnë në internet, dhe aplikimi në të dy vendet është po aq i shpejtë dhe i thjeshtë - aplikacioni merr një përgjigje për vetëm  30 sekonda dhe një pagesë të parave në vetëm 10 minuta. Për më tepër, aplikacioni i parë është pa pagesë, d.m.th. kredia e parë deri në 20 mijë denarë është me 0% normë interesi.

 

Vendet e të gjitha 26 degëve mund t'i shihni këtu >>>>.

Kthehu