Rreth nesh

Kush jemi ne?

Ne në TIGO FINANCE besojmë që çdokush duhet të këtë qasje deri te ndihma financiare kur ju është më së e nevojshme. Qëllimi ynë është të krijojmë siguri të ndërsjellt të cilën e realizojmë me  përkushtim të plotë ndaj jush.

TIGO FINANCE  është shoqëri financiare me standarde të larta etike dhe profesionale, e hapur për bashkëpunim me kredimarrës  të ndryshëm. Ne jemi kompani moderne e cila përdor teknologji inovative dhe moderne,e përkushtuar ndaj kredimarrësve dhe ofrojmë zgjidhje të shpejta dhe të lehta për mikro-kreditim të personave fizik, të cilat janë në dispozicion  për të gjithë.

 

Çka ofrojmë

Kreditët të cilat i ofrojmë janë në shumë prej 2.000 deri në 25.000 denarë, me afat të shlyerjës  30 ditë. Pas aplikimit,ju merrni përgjigje të shpejtë për kredit, gjegjësisht shumën maksimale që ju është miratuar dhe të cilën mundeni ta tërheqni.

Lehtë, thjeshtë, dhe sipas nevojave tuaja

Ne u përgjigjemi nevojave dhe dëshirave tuaja, edhe kur  ju keni qasje të kufizuara deri te shërbimet bankare. Ju i merrni produktet tona në mënyrën më të thjeshtë dhe më të rehatshme, me transparencë maksimale të kushteve dhe me kosto totale të ulët

Sistem i automatizuar për përgjigje më të shpejt

Jemi të vetmit në treg me sistemin më të shpejt për vlerësimin e aftësisë suaj kreditore. Sistemi ynë i automatizuar na mundëson të përpunojmë numër të madh të aplikacioneve në kohë shumë të shkurtër dhe menjëherë të vlerësojmë aftësinë tuaj kreditore. Si rezultat, ne përgjigjemi në vetëm 30 sekonda dhe njëkohësisht me shkallë të lartë të kredive të miratuara.

Ju jeni prioriteti ynë

Klienti  është fokusi ynë kryesor, efikasiteti është metoda jonë e  punës, ndërsa  ndërtimi i besimit në afat të gjatë është qëllimi ynë. Punonjësit tanë të sjellshëm  të cilët mundeni ti kontaktoni në 13 700, do tju ndihmojnë që ta zgjidhni kredinë adekuat për nevojat tuaja, dhe gjithë kjo shpejtë, lehtë dhe transparente. 

E gjitha çka duhet të bëni është ta plotësoni aplikimin e shkurtër dhe ti prisni të hollat në llogarinë tuaj në afat sa më të shkurtë!

 

 
 
                               
Kthehu