Kalkulatori i kredisë

<div class="wrap">
<p>ëni një llogaritje të shpejtë në internet me kalkulatorin kreditor të Tigos!</p>
<p>Kalkulatori i kredisë Ju mundëson për vetëm disa sekonda të zgjidhni sasinë e dëshiruar të parave dhe menjëherë të keni njohuri për të gjitha detajet që lidhen me kredinë tuaj të parë në Tigo!</p>
<p>Së pari, zgjidhni sasinë e dëshiruar nga 2.000 deri në 80.000 denarë dhe klikoni në butonin Detajet e kredisë.</p>
<p>Para jush i keni të gjitha detajet që lidhen me kredinë, të tilla si :</p>
<ul>
<li>Shuma e kompensimeve dhe provizioneve</li>
<li>Norma e interesit</li>
<li>Shuma e shkallës së shpenzimeve të përgjithshme (SHSHP)</li>
</ul>
<p>Bëni një llogaritje të shpejtë në internet me kalkulatorin kreditor të Tigos!</p>
<div class="sp60 msp20"> </div>
<div style="padding: 30px; text-align: center;"><span style="display: inline-block; width: 200px;"> <a class="btn purple sz2450" title="Аплицирај" href="https://www.tigo.mk/al">Apliko</a></span></div>
<div class="sp60 msp20"> </div>
</div>

Kthehu