Biskota-Cookies

Biskota-Cookies

Rregullorja për ‘’biskota-cookies" e TIGO Finance

Në Ueb faqën tonë përdorim,,biskota-cookies,,(dosje të vogla-fajle) “Biskotat-Cookies " janë njësi informacioni të cilat ueb faqja jonë i dërgon deri te shfletuesi juaj I  internetit. Pas marrjës së pjesëve informative të cekura, , shfletuesi i juaj i regjistron në datotekë për  ,,biskota-cookies,, I cili qëndron në paisjen tuaj elektronike të komunikimit.

,,Biskotat-Cookies,, ju mundësojnë vizitorëve tju qasën ueb faqës, dhe ju mundëson provajderit të ueb faqës ta përshtatë përmbatjen e krijuar sipas nevojave të vizitorit dhe të përmisojë rezultatin e aktivitetit të përdoruesit. Nëse funkcioni “ biskota-cookies” është i shkyqur në shfletuesin e juaj, nuk mundemi të sigurojmë funkcionim të drejtë të ueb faqës së TIGO Finance.  Pëdorimi i ,, biskotave-cookies,,

Ne përdorim “biskota-cookies” me qëllim  gjenerimin të informatave për të dhëna të caktuara statistikore, të lidhura me shfrytëzimin e shërbimeve në ueb faqen tone. Kryesisht “biskotat-cookies” i përdorim për autentifikim, përcelljen e sesionit të shfrytëzuesit, mbledhjen e informatave të përgjithshme, si dhe për mbrotjen tuaj dhe parandalimin e aktiviteteve mashtruese.

Ne gjithashtu përdorim cookie-t për të marrë informacione se si ju e përdorni uebfaqen tonë,te seksioni të aplikimit për kredi në internet, për të analizuar navigimin e faqes në internet, në mënyrë që të përmirësojmë ofertat tona të shërbimit. Cookies gjithashtu na ndihmojnë të vlerësojmë efektivitetin e reklamave dhe ofertave të vendosura në faqen tonë të internetit.
 
 
 
 

Njëkohësisht , "biskotat-cookies" që përdoren në faqen tonë të internetit nuk mbledhinin informacione personale për përdoruesin.

Mënyra e përdorimit të ,,biskotave-cookies,,

Ne përdorim ,,biskota-cookies,, për vizita dhe ,,cookies,, të përhershëm.

Biskotat-Cookies gjatë kohës së vizitës suaj në ueb faqën funkcionojnë kur ju qaseni në ueb faqën.Biskotat-Cookies për vizitë ndihmojnë që ueb faqja ti mbanë mënd aktivitetët që ka bërë vizitori në faqen e mëparshme, me çka eliminon nevojën për të ri-futur informacionin e futur tashmë.

Biskotat-Cookies të përhershëm mbesin në pajisjen tuaj elektronike të komunikimit pasi që ta vizitoni ueb faqën tonë.Këto biskota-cookies na ndihmojnë për identifikimin tuaj   si vizitor i posaçëm .

Kontrollë dhe fshirja i  biskotave-cookies

Nëse doni ti kufizoni ose bllokoni biskotat-cookies në faqen tonë ose në cilën do  ueb faqe tjetër, mund ta bëni këtë duke ndryshuar cilësimet e shfletuesit tuaj të internetit.

Me përdorimin e kësaj  ueb faqe, ju pajtoheni të përdorni "biskota-cookies".

Kthehu