Тркало на среќата

14/09/2023

НАГРАДНА  ИГРА ТРКАЛО НА СРЕЌА

 

Во периодот од 15.09.2023 година до 10.10.2023 година наградната игра караванот на Тиго "Тркало на Среќа" се спроведува низ повеќе градови низ земјата, во која право на учество имаат само лицата кои аплицираат и на кои ќе им биде одобрен кредит, со што се стекнуваат со право за  учествуво во наградната игра и да го свртат тркалото на среќата каде што може да добијат некоја од приложените награди.

Антистрес топчиња

Термо торба

Торба со долга рачка

Бандана

Торба со врвка

Спортско шише

Еко домино

Ранци

Градовите во кои ќе се одржи промоцијата:

Битола – Плоштад Магнолија;    15.09.2023г.  12:00 – 17:00ч.

Гостивар –Градски  Плоштад;     15.09.2023г.  12:00 – 17:00ч.

Велес – Градски Плоштад;          20.09.2023г.  12:00 - 17:00ч.

Куманово –Градски Плоштад;     20.09.2023г.  12:00- 17:00ч.

Кр.Паланка – Градски Плоштад; 22.09.2023г.  12:00- 17:00ч.

Струга – Плоштад;                       23.09.2023г.  12:00 – 20:00ч.

Охрид – Плоштад;                        23.09.2023г.  12:00 – 20:00ч.

Струмица – Градски  Плоштад;   25.09.2023г.  12:00- 17:00ч.

Скопје – Градски Парк;                 30.09.2023г. 12:00- 17:00ч.

Скопје - Плоштад;                         30.09.2023г. 12:00- 17:00ч.

Кичево – Плоштад;                       04.10.2023г.  12:00 – 17:00ч.

Кавадарци – Плоштад;                 06.10.2023г.  12:00- 17:00ч.

Тетово – Плоштад;                        06.10.2023г. 12:00- 17:00ч

  •  

Повеќе информации за наградната игра како и за условите за учество во се опишани во Правилата на наградната игра, кои можете да ги прочитате тука>>

Назад