Aplikoni në Postë

Nuk mund të aplikoni online ose në degët tona?Nuk është problem.Tigo,mk bashkëpunon më Postën e Maqedonisë dhe Paynet terminalët në gjith Maqedoninë.

 

1.Thjesht vizitoni njërën nga postat e Postës Maqedonase në të gjithë vendin tonë dhe kërkoni nga punonjësit aplikim për një kredi Tigo. Kjo është një listë e kontakteve të të gjitha Postimeve kryesore në Maqedoni: http://www.posta.com.mk/контакти/#podruznici

2.Tigo.mk ofron mundësi për aplikim përmes terminalët e Paynet-it.Në këto terminalë Ju mund të aplikoni dhe për një kohë të shpejt do të procesohët aplikimi nga operatorët tanë. Paynet është në dispozicion në të gjithë Maqedoninë, dhe ku pikërisht terminalet gjenden mund të gjenden në linkun e mëposhtëm: https://paynet.mk/map

Kthehu