Kredi pa shpenzime

Kolku sakash krediti bez troshoci, tvojot prv i site naredni krediti se besplatni - Tigo.mk

 

OFERTA


Tigo MK filloi me një ofertë të re UNIKE - "Kredi pa shpenzime, sa herë dëshironi."

Zgjidhja e duhur për dëshirat e njerëzve tanë të dashur, për rehati më të madhe për surpriza të papritura

Përshkrimi i promocionit: Me këtë ofertë, duke filluar nga data 1 mars 2022, klientët do të mund të marrin një numër të pakufizuar kredish me shlyerje të njëhershme, gjegjësisht të gjithë klientët e rinj për kredinë e tyre të parë dhe çdo tjetër të radhës për të cilat do të bëjnë shlyerjen e njëhershme në kohë deri në 30 ditë, do të kenë mundësi të marrin  kredi me 0% interes, 0 den. provizion dhe 0% SHSHP

Kohëzgjatja: Oferta është promocionale dhe do të zgjasë në periudhën prej 01.03.2022 deri më 31.05.2022.

Klientët do të mund ta aktivizojnë këtë opsion në www.tigo.mk ose në një nga 30 filialet e Tigo-s në të gjithë vendin.

Kategoria e klientëve të përfshirë nga oferta: Klientë të rinj

Kushtet:

  • Aplikoni për kredinë tuaj Tigo pa shpenzime në www.tigo.mk ose në filialin më të afërt të Tigo-s dhe aktivizoni opsionin për ofertën promocionale.
  • Gjithçka që ju nevojitet për aplikim është një letërnjoftim ose pasaportë
  • Zgjidhni një kredi me shlyerje të njëhershme deri në 30 ditë;
  • Pa sigurim dhe pa garantues
  • Pagesë e shpejtë në vetëm 10 minuta
  • Pas shlyerjes në kohë të kredisë, aplikoni për një kredi të re pa asnjë shpenzim.
Kthehu