Кредити без трошоци

Kolku sakash krediti bez troshoci, tvojot prv i site naredni krediti se besplatni - Tigo.mk

 

ПОНУДА

Тиго МК започна со нова УНИКАТНА понуда- “Кредити без трошоци, колку пати сакаш.”

Вистинско решение за желбите на нашите најдраги, за поголема удобност за неочекувани изненадувања

Опис на промоцијата: Со оваа понуда клиентите почнувајќи од 1 март 2022 година ќе можат да земат неограничен број на кредити со еднократна отплата, односно сите нови клиенти за својот прв и секој следен кредит за кој ќе извршат еднократна навремена отплата до 30 дена, ќе имаат можност да земат кредит со 0% камата, 0 ден. провизија и 0% СВТ

Времетраење: Понудата е промотивна и ќе трае во период од 01.03.2022 до 31.05.2022 година.

Клиентите ќе можат да ја активираат оваа опција на www.tigo.mk или во некоја од 30-те Тиго филијали ширум земјата

Категорија на клиенти опфатени со понудата:  Нови клиенти

Услови:

  • Аплицирај за твојот Тиго кредит без трошоци на www.tigo.mk или во твојата најблиска Тиго филијалa и активирај ја опцијата за промотивната понуда
  • За апликација потребна е само лична карта или пасош
  • Одбери кредит со еднократна отплата до 30 дена;
  • Без обезбедување и без жиранти
  • Брза исплата за само 10 минути
  • По извршена навремена отплата на кредитот,аплицирај за нов кредит без трошоци.
Назад