Кредити со 0% камата - Tigo Multi за нови и повторни клиенти

1200x600 familija
Caption

ПРОМОЦИЈА

Tigo.mk започна со нова промоција- “0% камата за целиот период на отплата со Tigo Multi.”

Tigo Multi без камата за целиот период на отплата e вистинско решение за клиентите кои имаат потреба од средства веднаш, a сумата можат да ја вратат со мали и удобни месечни отплати, во временски период кој највеќе одговара на клиентот.

Опис на промоцијата: Со оваа промоција, издадените кредити во периодот од 15.05.2023 година до 15.6.2023 година на нови и повторни клиенти, за кои клиентот побарал трансформација на начинот на отплата на кредитот на еднакви месечни ануитети во траење од 3, 6, 12, 18 и 24 месеци се со 0% камата за целиот период на отплата на кредитот.

Останатите трошоци остануваат апликативни.

 

Времетраење: Промоцијата се однесува за кредити издадени во период од 15.05.2023 година до 15.06.2023 година.

Клиентите ќе можат да ја активираат оваа опција на www.tigo.mk или во некоја од Тиго филијалите ширум земјата.

Категорија на клиенти опфатени со понудата:  Нови и повторни клиенти

Услови:

  • Аплицирај за твојот Тиго кредит на tigo.mk, во твојата најблиска Тиго филијалa или на 13 700;
  • За апликација потребна е само лична карта или пасош;
  • Избери трансформација на начинот на отплата на кредитот при аплицирањето на еднакви месечни отплати на 3, 6, 12, 18 и 24 месеци за целиот период на отплата;
  • Одговор на бесплатната апликацијата добивате за само 30 секунди;
  • Без обезбедување и без жиранти;
  • Парите ги добивате во кеш за само 10 минути во нашите Тиго Филијали или на трансакциска сметка.
Назад