Кредит на рати

Зошто кредит на рати?

  • До 18 и 24 месеци рок на отплата  
  • Најевтини трошоци
  • Одложено плаќање на рата
  • Повлекување од лимит 
  • Исплата во кеш во филијала 
  • Исплата на сметка

 

Со Тиго добивате можност да подигнете кредит на рати со отплата меѓу 3, 6, 12 и отсега 18 и 24 рати, со најевтини трошоци, брзо, лесно и со начин на отплата кој сами ќе го изберете.

Парите од кредитот ги имате веднаш, а потоа отплаќате на помали рати месечно. Доколку некој месец имате потешкотии при исплата ние ќе Ви овозможиме одложување до 30 дена со само еден клик!

Тиго е тука за да направи се за разумно да ги планирате Вашите месечни трошоци.

Со калкулаторот на нашата веб страница, можете веднаш да ја пресметате точната месечна рата!

АПЛИЦИРАЈТЕ ВЕДНАШ и повлечете онолку колку Ви е потребно.Аплицирајте тука!

Назад