Blog

Mini Tërheqja e fituesve nga ndeshja #тукаетиго

 

Ne i njoftojmë të gjithë pjesëmarrësit në ndeshjën #тукаетиго që në datën 06.08.2019, në ora 12, u zhvillua mini tërheqja e parë në selinë e kompanisë, ku dhamë 1 x Trotinet elektrik, 1 x Telefon Huawei P30 dhe 1 x Kamerë Go Pro Hero 7 !

Urime për fituesit me fat:
-Trotinet elektrik - Dejan Nikolovski
-Telefon Huawei P30 - Anna Petrevska
-Kamerë  Go Pro Hero 7- Vjollca Ibishi

 

Тërheqja  e  dytë (kryesore) do të mbahet  në 06.09.2019. 


Të gjitha kartelat vlefshme që do të dorëzohen deri më 31 gusht (deri në fund të orëve të hapjes së degës përkatëse) hyjnë në ndeshjën.

Për më tepër, garuesit nuk kanë pse të përdorin shërbimet e Tigos, dhe vetëm persona mbi 18 vjeç kanë të drejtë të marrin pjesë në ndeshjën. Secili pjesëmarrës ka të drejtë, në emrin e tij, të plotësojë vetëm një kartelë.

Rregullat e pjesëmarrjes janë në dispozicion në  linkun në vijim   >>>

Ju urojmë fat të mbarë!

 

 

Kthehu