Tani kredi edhe me 18 dhe 24 këste

Tash ka mundësi për pagim me 18 dhe 24 këste!

 

 

Tigo ju jep mundësi të merni një kredi në një afat me të gjat 18 dhe 24 këste me interes të volitshëm.

Klikoni në Apliko.Pasi që e ploteësoni aplikimin pas 30 sekondave ju e merni informat për limitin kreditor.

Kuptoni limitin kreditor menjëher,merni aq sa keni nevoj.

Risi- me çdo kredi  në këste të lëshuar nga data 17 dhjetor  deri më  31 janar, do të  merrni pjesë në lojën tonë të madhe shpërblyese!

 

Aplikoni këtu!

Kthehu